واااا من پوستم حساسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واااا من پوستم حساسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه اطمینانی (sm2)خوبه ولی 90 درصد نتیجه کنکور و دو ماه آخر بعد از عید مشخص میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته که بعد ورود به دانشگاه تازه متوجه میشی همه کنکور و رشته چرت و پرتی بیش نیس
اصلا چه کاریه بشین کتاب های سبز رو قهوه ای کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) من می دونم من بدجور ریدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاگوزیست (sm2)نقل قول:
منشی دیوث .. (sm2)
قرائتی: آیا شما راضی به چندهمسری مردانتان هستید؟
پاسخ زنها: خیر
قرائتی: زنها میگن نه ولی عقل میگه آره!
نمی دونم چرا هر دفعه میرم بیرون نمی بینمش (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی جدیدا به نتیجه ای رسیدم که سال به سال جنس های بهتر داره وارد بازار میشه (sm2)
انشالله (sm59)نقل قول:
البته به پیشنهاد میلادکم هم فکر کنی بد نیست (sm2)
گفتم که پوستم حساااااااسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]