با خودت مرطوب کننده ببر (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
با خودت مرطوب کننده ببر (sm2)
(sm30) خیلی دیوثینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب تو پارک یه دخی دیدم سن پایین موهاشو بافته بود تا زیر کمرش ! لامصب عجب چیزی بود (sm88)
ولی الان تابستون عرق میکنه احتیاجی نداری به این چیزا (sm120)
ماشالله تجربتم خوبه چندتا صابکار اینجوری داشتی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دوست هر چه رسد نکوست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول پیام (sm70)
دختره تو پارک چقدر آمار میداد (sm178) یه لحظه روسریش افتاد کامل من دیدم برگشت یه خنده ای کرد بهم (sm171)(sm2)
(sm2)میرفتی دنبالش .. خاک تو سرت منشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی آمار بود خفن ! اومده بود روبروم نشسته بود با رفیقش سلفی میگرفتن دو سه بار هی اومد و رفت دید بخار از من نمیاد رفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من انقدر خسته بود که اصلا فکرش رو هم نکردم (sm2)(sm178)