بارسا 5 تا باید میزد!
اگر جای نیمار دینهو که چه عرض کنم الکسیسم بود بارسا 6 تا رو تکرار کرده بود
شانس اوردین مسی فقط ده دقیقه تو بازی بود و الا معلوم نبود چه اتفاقاتی بیفته (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
بارسا 5 تا باید میزد!
اگر جای نیمار دینهو که چه عرض کنم الکسیسم بود بارسا 6 تا رو تکرار کرده بود
شانس اوردین مسی فقط ده دقیقه تو بازی بود و الا معلوم نبود چه اتفاقاتی بیفته (sm120)
نه داشتم فیلم پورنو نگاه میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا قبل گل سوارز موقعیتای گل 6-2 بود
بابا ۶ تا نزدیم من نمیدونم این میلاد چی میگه دقیقا ۲ تا زدیم ۶ تا نزدیم باید اینا حتما میرفت تو گل این میلاد دیوث خفه میشد دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی چلسیم که امروز زد
جرار دیدی اونور چه اخراجی شد (sm30)
مسی این ۱۰ دیفه اخر بازی تازه راه افتاده بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انجلوتی بازم شانس اورد!
یعنی اگر مسی امشب مسی چهارشنبه شب بود با همین نیمار منگلم 5 6 تا زده بودن (sm120)
کارواخال اخراج صد در صد بود....
در اخرم واقعا خاک تو سرنت نیمار
پاس گل الوز (sm50)
6 تا نزدید ؟میشه اون 6تایی که نزدید رو بدون رسم شکل بهم توضیح بدی کدوما رو میگی دقیقا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو اذیت نکن بازی 10-0 م که میشد میلاد میومد میگفت 20تا نزدیم فاک داور (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارواخال لگد و مشت و فحش همه چی اومد داور اخراجش نکرد بعد میگه داور فلان (sm2)نقل قول: