(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف به این شانس کجا تموم شد
تف نه گوه ..
اس اومد متاسفانه سفارش شما موفقیت آمیز نبوده است ..
تا 3 روز کاری دیگه برگشت داده میشه ..
خارو خاخار شما رو از دم فوکیدم ..
گوهیدم داخلتونو ..
گوه تو بامیلو و از رئیسش با اون سایت تخمیش ..
گوهم تو حلق منشیه با اون صدای گوهیش ..
گوه تو هرشی بانگداری الکترونیکی ..
الی آشوب میخواستی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
آهنگ قشنگ برا یلدا کسی سراغ داره؟ (sm132)
راستی، یلداتون هم مبارک
یلدا مبارک (sm120)
گوه تو گوشی عن من ..
که هی بیخودی خاموش نشه ..
تا اجاره بده زنگ بزنم بوفوکنمشون ..
به به چقد این دایجستیو با روکش کاکائویی خوبه ..
گوه تو سیاست کاری موزن با اون برنامه ریزی گوهش تا بیخودی دمو نده بذاره طرفو تو آمپاس ..
سیامک عباسی - شبی خوشنقل قول:
نوشته اصلی توسط google [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه تو درگاه پرداخت پارسیان ..
گوه تو این منشیه میگه اولی تو صفی ولی کسی جواب نمیده ..
خوشم اومد خانومه چه خوش صوبت بود گوه توش فقط کد تخفیف 10 تومنی میداد اونورم خود یلدا تخفیف داش استفاده نکردم ..
گوهم دهنش ..
ها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دسته کد مخصوص خودشو داره بالای صفحه زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد یه ساعت پشیمون شد آنفالوش کرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا خبری از آهنگ نشد(sm98)
مزدک گزارشگر الکلاسیکو (sm178)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Westworld S01 (2160p Bluray Disc) 257G
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
شبتون یلدا مبارک باشه دوستان گل بارانی.
کرمان رفته رو ویبره
تهرانم درست همون ساعت همون منطقه قشنگ لرزونده ۱.۷ ریشتر
کرمان (sm74)
چشامون باز نمیشه ولی شخم نمیکنیم بخوابیم (sm172)
تهرانی یا کرمان؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مانده ام تنهای تنها ها ها ها ها ها
من مانده ام تنها میان سیل غم هاااااااا
عزیزمممممممم کـونه لقتتتتتتتت(sm2)
ببینید من چقدر همدردی میکنم
سیستم بدنم طوریه هرجای وطنم زلزله بیاد من خواب از سرم میپره (sm2)
اشترم کجایی که میخوام برای خاله اگوست فقید مراسم بگیرم به صرف فیلم و کلیپ ان بزرگوار(sm2)
(sm2)
(sm2)
(sm196)