ویرانی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ویرانی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میمون امشب دورهمی کیه
(sm164)الکلاسیکو ساعت 15:30 یعنی بعد سالها میتونم کامل ببینم
(sm98)البته اگه خواب بعد از ظهر نیاد سراغم باید شبش که امشب باشه خوب بخوابم (sm70)
این عکسی که بچه ها گذاشتن به نیوشا می خوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایز آواتار چند بود؟
سینجول کجایی این فرمت اسکرین شاتو چجوری عوض کنم تو گوشی
امشب ، نیوضا ضیغمی ، دورهمی ...
ساعت بدتر از این نمی شه :|....به خاطر این چینی مینیا انداختن این موقعنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا شما الکلاسیکو میبینید ...
(به تماشای برنامه ی سمت خدا مینشیند)
کلاهبرداری کنار دریاچه(sm120)
کیستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آشنا(sm120)نقل قول:
آشنا کیست؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگه ول کرد یوزرشو میبینی کد ملی بت بده (sm2)
تو نوفهمی برو خاله آگوستیت رو ببین کاریت نباشه (sm2)نقل قول:
امروز ما فرهنگمان این است(sm50)
اکبر این چی بود تو توالت سیفون کشید
mother !
فک کنم قلب بودنقل قول:
(sm2)عجب خانواده مذخرفین
هندزفری باپدرمادر اگه کسی سراغ داره معرفی کنه
نقل قول:
عکس برا عمم گذاشتم نیوشاس ..
نقل قول:
دیوس الان من شدم بچه ها ..
(sm2)نقل قول:
فاک آف فوکینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نقل قول:
ینی شی شی ..
تو موبایل اسکرین شات میگیری png سیو میشه چجوری تغییرش بدم jpegنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس واقعا این سواله الان خو png که بیتره ..
چیش بهتره گاو حجمش زیاده
.
.
.
بعید است زنده باشم،مرده ام
سعید است دستی که پاره می کند،گُرده ام
سعید است
امامی ست
سعید امامی ست
من قتل های اخیر زنجیره ای توام!
من هم جیره ای تو که
جیره را و شیره را از من بگیر
باغ پرخنده ات را نه!
کشته اند مرا لبانت و دندانانت و همه ی آن رسته ها بر جانت
که خنده ات را نه!
کشته اندم و جسدم درجایی پنهان است
تویی که می شناسمت
ای آینه بردار!ای سردار آینه !
ای که نظر می کنی بر آینه!
چون نظر کردی برآینه، جسدم بر تو پنهان است
لاله روییده است بر کفنم.
کشته اندم و زیر لاله ی گوشت انداخته اند
لاله ی گوشت،همان هاله ی لاله ی گوشت
که ابتدآغاز تمام جهان بود...
.
.
.
(sm50)
صب کن الان یه سرچ میزنم گرچه حرفت مزه گوه میده ..نقل قول:
ترانه سرای کار " تو بی من " به احتمال فراوان "فاضل نظری" باشند.
من از آیندهٔ بی تو من از هر ثانیه بی تو میترسم ..
داری بی من کجا میری از این که تنها بمونی میترسم ..
آوو الی ببخشید حواسم پرت شد الان میبینم .. :l
الی فرمتای دیگه میخوای اس اپ نصب کونی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفیر - دیده بان ... (sm50)