[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عربی و دینی رو بیشتر از زیست زدی (sm25)(sm2)
ای تو دهنت هی .. (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این درصد ها همه شانسیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمان کنکورِ من، فک کنم عربی و دینی رو کلا بهشون دست نزده بودم، میدونستم میرینم منفی میشه (sm2)
تنها درسی که شانسی نزدم ادبیات بود 25 درصد (sm120)
ها ادبیاتو خوب زدی... جز دروسیه که بهش اندکی علاقه داشته باشی خیلی راحت قابل فهمه...(sm50)
خب عزیز دل انگیز فدای اون گیسوانت بشم حالا نوبت تویه ! (sm2) رد کن بیاد کارنامه رو (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیلش فقط یه چیز بود شعرای مولانا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو برو ... (sm81)