اره حق با تو عه جز بیخیالی راهی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره حق با تو عه جز بیخیالی راهی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان نزدیک یک ماه شد که هیشکی نتونسته حتی یک ساعت به معنای واقعی زندگی کنه ... چرا ...؟ چون ما عجله داریم سریع کار رو تموم کنیم ... من 401 و 98 هم گفتم دوران سرنگونی با تظاهرات خیابانی به پایان رسیده در جهان ... تازه اونموقع لیدری وجود نداشت و حمایت خارجی هم نبود البته الان هم حمایت واقعی خارجی نیست ... ولی باز هم عجله کردن اینهمه کشته شدن و درست همون سال 401 تکرار شد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط شک ندارم چند سال دیگه که اینا رفتن همه حسرت میخورن که اینقد ساده بود رفتنشون و چرا اینهمه کشته شدن ...
حالا با ادبیاتش کاری ندارم که یکم زیادی محترمانه صحبت کرد در مورد گداسیما ... ولی اینکه گداسیما رو رسانه خطاب میکنی و سخنگوی مردم میدونی یعنی وابستگی داری ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان کجایی بیا ببین دوباره باد کرد ...(sm2) گفتم در مورد هنگامه عجله نکن ...(sm2)باز نگی لباس چسبون ...(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]