فقط در این حد بگم که خودش نبود ولی مقصر خودش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط در این حد بگم که خودش نبود ولی مقصر خودش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس کار خودش بوده . به نظر نمیاد احمد اینجور آدمی باشه توهین کنه خیلی مهربون و با معرفت بود نمیدونم یه دفعه چی شد قاطی کرد . تقصیر خودش بود نمیدونم شاید شاکی بوده . به هر حال همین بزودی ها بر میگردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث توام ریدی با این شرط بندیت (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زد و برد(sm224)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
آقا شماهم مثل من شب امتحانی هستین یا بودین
4 روز وقت داشتم نخوندم الان نصف جزوه خوندم راضی نیستم میخوام تا صب بخونم
من کلا هیچی نبودم مث گاو می رفتم مث اسب می اومدم(sm120)
(sm70)
من که تازگیا درسم تموم شده منم مثل تو صبح ها بیدا میموندم میخوندم اصلا استراحت نداشتم همش 1 ساعت میخوابیدم ای کاش زمان برمیگشت به عقب(sm74)