چشم امیدمون به حدیثه... خوبه حداقل یه اعزامی از مجمع به یونی داشته باشیم امسال... (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم امیدمون به حدیثه... خوبه حداقل یه اعزامی از مجمع به یونی داشته باشیم امسال... (sm2)
از قرار معلوم الان عروسکش رو بغل کرده داره مازیار فلاحی گوش میده و ریز اشک میریزه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث ریده چه با افتخار هم سیگار دود میکنه (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا دی ماه درگیر عمل جراحی پام بودم ! یه دو سه ماهی خودنم بعدشم ناامید شدم بیخیالش شدم (sm50)
رسول هم به گونی اعزام میکنیم (sm2)
پس مصدوم بودی (sm120)نقل قول:
من اصلا لای کتاب ادبیات هم باز نکردم فقط با چارتا شعر از سایت گنجور 25 درصد زدم (sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر با همین شعرایی میلاد میذاره باید همه رو میزدی (sm2)نقل قول:
آره والا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]