۳ تا نیمار ، ۲ تا سوارز ، یکی مسی ، یه نیمه
۱ یکی البا یکی تک به تک راکیتیچ
۳ تا سیو درشت کاسیاس
خفه شو دیگه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
۳ تا نیمار ، ۲ تا سوارز ، یکی مسی ، یه نیمه
۱ یکی البا یکی تک به تک راکیتیچ
۳ تا سیو درشت کاسیاس
خفه شو دیگه (sm2)
نیمه دوم 8 موقعیت داشت بارسا
نیمه اول هم 2 تا!
ولی خب در کل موقعیت گل مگر کل کل داره؟؟(sm120)
چلسی پارسال جلو وستهام 26 تا موقعیت داشت ولی مساوی تموم کرد (sm2)
اها حالا شد رفت سراغ بازیای قبل (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب حالا میخواد با رسم شکل بگی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کصخل دوست داشتنی (sm19)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب اگه به جای نیمار احمد مومن زاده هم بود اون موقعیت ها گل میشد (sm120)
توام منتظر بودی نه ؟ من هی میگفتم چی شده هیچی نمیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
براش هم بگین بازی رو تکرار کنن باز این دیوث از رو نمیره(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3تا نیمار رو بهم بگو کدوما بودن چون من هر چی میبینم باز دو تا بیشتر نیست حتی تو خلاصه بازینقل قول:
تک به تک راکیتیچ کدوم بود ؟بای من سیتی رو که نمیگی ؟
تک به تک آلبا (sm25)
اومدم که نگید فرار کرد ما مثل شما نیستیم نتمون 6 ماه قطع شه بعد باخت (sm70)
بردین مهم سه امتیاز بود که شما گرفتین ولی بازم میگم حقتون نبود