اره دقیقا واسه شرکت ها و اداره ها خوبه البته اینم بگم بستگی به شرکتش دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره دقیقا واسه شرکت ها و اداره ها خوبه البته اینم بگم بستگی به شرکتش دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
15 تومن دادم بسته خریدم بعد دو مین دیوث ایرانسل پیام داده بسته در حال اتمام (sm3)
میشه پیگیری کرد اینو ؟
برو پست قبلیتو پاک کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدومش اوج گرفته های کیبورد با پیانونقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس گیتار می زنه !!!
اگه توی استودیو نمی زنه دلیل بر حرفه ای نه بودن نیست !
بهروز پایگان کارش چیزِ دیگه ای یِ ! نوازنده ی صِرف نیست که صبح تا شب ساز بزنه !
کلا آدم نخبه ای یِ !
بیشتر به خاطر کلاسش میگیرن - کارایی اونچنانی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیر چاوشی نیوز تو گروه کانالت رو تبلیغ کردم فقط به عشق چاوشی(sm19)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا.ایرانسلو پیگیری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم 4g میخوره حجمو.4g بود؟
نقل قول:
(sm19)
آره بدبختی 4gنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکثر مدارک موسیقیش رو از خارج گرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm50)
تک آهنگ جدید شادمهر در حاله ی نور
تونل کندوان (sm50)
قضیه ی برنامه ی هفت چی بوده ؟(sm120)
من اهل بازی نیستم و بیشتر کارای گرافیکی و ... انجام میدم راستی مانیتور چی خوبه من از مانیتور کوچیک بدم میاد دوست دارم مانیتور بزرگ باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون، زیبا بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا این دیگه به چه دردی می خورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فقط برای بازی خوبهنقل قول:
چه قضیه ای؟من دیدم برنامرو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیاثت فرهنگی؟؟(sm120)
نه میگن چون شهاب حسینی جایزه رو تقدیم امام زمان کرده خیلی انتقاد تندی ازش کردن و فحاشی شده بهش و از این حرفا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه مدلش هست تو همون دیجی بگردی کلی مدل واسه کارایی که میخوای پیدا میکنی - درسته واسه بازی خوبه ولی واسه کارای گرافیکی هم حرف ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط heojoon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستم خوب می خوای ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط heojoon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر پول داری ؟
برا چه کاری می خوای ؟؟
امیرحسین گند زدیم تو نقل انتقالات کیسه ها کاوه رو هم گرفتم میترسم امیری رو کچل ببره با خودشنقل قول:
عجب موسیقی ای ساخته رامین جوادی (sm50)
تو هفت نبود که این.(sm77)نقل قول:
تو رسانه های روشنفکر گاییدنش بدبختو(sm120)
زندگی زنده رو زنده کشت ... (sm118)
نه باو میگن برنامه ی هفت بودهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگای عظمی رفتیم پسر(sm25)نقل قول:
نه دفاع داریم نه مهاجم کچل دیوث داره درو میکنه بازیکنارو(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1- آره
2- 5میلیون
3- می خوام یه سیستم خوب داشته باشم و گاهی هم کارای طراحی و گرافیکی انجام میدم البته برای خودم
نه باو یه کاوه رو گرفته پرسپولیسم یحتمل امیری و میگیره که بهترهنقل قول:
یکیم بختیار گرفته که کمال داریم بازم به نظرم بهتره
خودکار من قدیمیست
گاهی نمی نویسد (sm50)
دفاع سید میاد ولی من بیشتر از همه نگران مهاجم نوک هستم کاش مهدی بمونه یا بجاش یه مهاجم خارجی بگیرن در سطح بالا (sm81)نقل قول:
اصلا از بازی بختیار خوشم نمیاد ولی به کاوه امید دارم کاش فقط امیری با یه مهاجم نوک بگیرننقل قول:
نقل قول:
رضا کیانیان، بازیگر توانمند کشورمان با انتقاد از فحاشی ها در برنامه هفت، این برنامه باعث نابودی سینما دانست. او همچنین تقدیم جایزه کردن شهاب حسینی به امام زمان (عج) یک تصمیم شخصی دانست.
نمیگه که تو هفت فحش دادن بهش.
تو هفت فراستی به کارگردانه میگفت دیاثت فرهنگی.همون دیوث خودمون(sm2)
آخه بدبختی اینه از طاهری آبی گرم نمیشه امیری شاید بچرخه بره اونور خیلی پولکیه سید بلاتکلیف نوکم که نداریم.هم بنگستون رفت هم طارمی.(sm172)نقل قول:
ن بلاکم کرد (sm2)نقل قول:
اشک شوق ده ساله
http://www.aparat.com/v/39pYo
خب دیگه یه گرافیک بالا هم میخواینقل قول:
مانیتورم والا خودم ایسوس 22 دارم تو چند اینچ میخوای ؟
سامسونگ هم خوبه ips باشه البته سالمسونگ با ضمانت بگیر