امیر تو میگی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر تو میگی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی حقیقت من اسکن میگیرم خیلی هم با کیفیت ولی لامصب نمیدونم با چی ادیت بزنم خط و خشش را بگیرم که مثل صابر یه چیز آس و حرفه ای در بیاد (sm25)
با فتوشاپ باید ادیت کرد انقد سخت نگیر خوبه کاورات که دیدم . کیفیتش خوب بود واقعا .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر لطفته ولی مثلا وقتی از دیسک اسکن میگیرم کنارهای دیسک سیاهی داره همون آلبوم لهراسبی را که دادم به امیر خود امیر فکر کنم ادیت زده روش چون اگر اون دیسک را میزاشت آبروم رفته بود (sm25)نقل قول:
(sm2)اونو دیگه باید بدی به مالک اشتر خط و خشش رو بگیره (sm51)
خب اون دیه مشکل از اسکنره . مدل اسکنرت چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm51) سهند این شکلک را تو یاد اینا دادیا فکر نکنی یادم رفته (sm70)
میرم کافی نت اسکن میگیرم اون روز دیدم این بود مدلش i.SENSYS MF4870dn بود عکسشم تو گوشم هستش از رو اون الان نوشتم (sm2)نقل قول:
آها فک کنم مدل قدیمی canon باشه . (sm173)نقل قول:
صابر بیاد ازش بپرسیم اسکنرش چیه که انقدر عالیه من اگر اسکنر بخرم دیوونه آلبوم میاد رو انجمن (sm120)نقل قول:
زیر تخت سی دی بالای کمد سی دی همه جا سی دی
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm50)
رامین جان کنسرت استهکلم خوش گذشت؟(sm50)
سی دی لوس انجلسی بزار(sm120)نقل قول:
کنسرت کی بود ؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جشن چهارشنبه سوری بود تو شهرتون..اندی و شنبه زاده و آبجیز و.....من و تو نشون دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها نمیدونستم , البته شهرمون تا استهکلم ۴ ساعت راهه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm81)
تو فقط اشاره کن(sm50)
من میپرم روت (sm120)
(sm98)
- (sm2)
شعر پشم است.... (sm50)
(sm50)
تعداد مهمان 0
(sm98)
شدی زنگ تفریح(sm120)
نقل قول:
اندوهِ بزرگیست ! انبوهِ عقده . . . (sm50)
قربونت (sm127)
تو نباشی کی با اشکم فال خوبو بد بگیره(sm50)
بی تو با این دربدر هق هق شب گریه هاست (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم این روزا حالِ خوبی نیست ! (sm50)
3 روزه " ج ق " نه زدم . دارم به رکوردِ 1 هفته نه زدنم نزدیک می شم . (sm2)
همینطوری ادامه بده , منم رکورد ۲ دقیقه رو زدم حالا ببینم بعدش چی میشه (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا انقد حرف اینو نزنید
من نمیتونم بزنم شمام هی وسوسه میکنید(sm81)
این هفته تا تونستم موز،بادام،ماهی و ... خوردم ولی باز احساس میکنم با دوران اوجم فاصله دارم.
بعد اون دو تا عمل دیگه اون آدم سابق نشدم.
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامی به بین این فیلم رو می تونی جور کنی !؟
ما الان 6 ، 7 ماهه تو کفیم ! (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]