حرف حساب جواب نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حرف حساب جواب نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیب نره، انشالله سال بعد... (sm50)
بابام خیلی ریلکس گفت اشکال نداره یواش یواش بخون سال دیگه قبولی (sm2)
بنده خدا دیگه ناامید شده (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتم درس میخوندم مامانم گفت : از قرار معلوم امسال هم در خدمتتون هستیم (sm2)
(sm2) دیگه عادی شده واسشون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم خوش به حالت اونجات مشکل داشت معافیت گرفتی راحت تا هر وقت بخوای میتونی بمونی پشت کنکور... (sm172)(sm50)(sm2)
برم یکم شرمساری گوش کنم (sm81)
الکی مثلا من اهمیت میدم (sm2)
همین معافیت می ارزه به هر چی درس و دانشگاهه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همکلاسی های من هیچکس دولتی قبول نشدن الان هم یکی یکی دارن انصراف میدن میرن خدمت (sm25)نقل قول:
ارزش نداره یه پلاتین تو پات باشه و ... (sm74)نقل قول: