(sm2) آره ایمیج میدم خودتون رایت کنین میشه اصلش همراه با کاور درجه یک !!!! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) آره ایمیج میدم خودتون رایت کنین میشه اصلش همراه با کاور درجه یک !!!! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب موقع خواب چه فکرای نابی میاد به ذهنم !!!! (sm43)
(sm120)اهان بستگی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باس قبلش بگی مثلا چن تا میخوام یه پوسترم بم بده ! مثلا اینجا یکی رفته بوده بش 5 تا پوسترداده بود اونم سایز خیلی بزرگش بعد اونی ک من رفتم کلا دو تا داشت یکیشو زده بود به در یکیش اون پایین ویترین بود بم داد
من پوستر آلبومای قبلی موزن زیاد دارم .. (sm43)
نداد شبانه از در و دیوارش کش میرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1) دهقان کوفتت بشه 30 تومن میره تو پاچم
(sm70)چرا 30 تومن؟
10* 3000 = 30000
(sm120)
احسنت بر تو چاوشیست حقیقی(sm70)
(sm1) عشوه و ناز این بشر از یه دختر 18 ساله هم بیشتره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]