(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال فقط خوشحالم 3 امتیازو گرفتیم (sm120) میشه به 3گانه فکر کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال فقط خوشحالم 3 امتیازو گرفتیم (sm120) میشه به 3گانه فکر کرد
زر نزن بعد بازی رفت من و سجاد اومدیم (sm120) اکبر و سجاد خوشگله هم بودن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتاگلمون تقصیر راموس بود
گل اول که رو سر یار مستقیمش هد زده شد
گل دومم افسایدو پر کرد
بازی رفت من اول بودم همه ریختین سر من بعد حسن اومد من یه ذره نفس کشیدم ، بعد سر کله و سجاد و اکبر پیدا شد ، ما مرد بودیم مرد (sm120)
تازه بهونه هم نیوردیم(sm50)
بازیکن زمین کی شد ؟نقل قول:
پیکه خوب بود متئو هم خوب بود سوارزم بد نبود(sm120)
از شما شونصد تا بود دیگه ؟(sm70)باشه حالیم شد موقعیت صددرصد یعنی موقعیتی راکتیچ ولی مثل شوت بیل یا گل بیل یا دو تا شوت ه کریس و بنز موقعیت گل نبودن اصلا (sm70)به نظرم اینا رو هم به امار خودتون اضافه کن تا شاید همون 8-1 که گفتی بشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 گانه رو که گرفتیم اروپا هم شانستون از همه بیشتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بایرنم یه مصدوم خوب داد اگه خوردیم بهشون بالاتر (sm59)نقل قول:
پیکه و مسی با نمره 8.2نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]