عزیزی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
15-16 روز مونده (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
15-16 روز مونده (sm120)
بازآمدم بازآمدم، از پیش آن یار آمدم در من نِگر در من نِگر، بهر تو غمخوار آمدم
شاد آمدم شاد آمدم، از جمله آزاد آمدم چندین هزاران سال شد، تا من به گفتار آمدم
آن جا روم، آن جا روم، بالا بدم، بالا روم بازم رَهان بازم رَهان، کاین جا به زِنهار آمدم
من مرغ لاهوتی بُدم، دیدی که ناسوتی شدم دامَش ندیدم ناگهان، در وی گرفتار آمدم
من نور پاکم ای پسر، نه مشت خاکم مختصر آخر صدف من نیستم، من درّ شَهوار آمدم
ما را به چشم سَر مَبین، ما را به چشم سِر ببین آن جا بیا ما را ببین، کان جا سبکبار آمدم
از چار مادر برترم، وز هفت آبا نیز هم من گوهر کانی بُدَم، کاین جا به دیدار آمدم
یارم به بازار آمدست، چالاک و هشیار آمدست ور نه به بازارم چه کار، وی را طلبکار آمدم
ای شمس تبریزی! نظر در کل عالم کی کنی؟ کاندر بیابان فنا جان و دل افگار آمدم
حضرت مولانا (ره) (sm50)
ال گرن کلاسیکو (sm111)(sm120)
سایت مایتی سراغ ندارین زنده نشون بده ؟
سایت مایت
اسی مسی(sm2)
#ادبیات لاتی(sm50)
(sm120)
(sm98)
(sm77)
بین اسپورت (sm59)
همه بیان تو اتاق من (sm2)فقط روتونو زیاد نکنید رعایت کنید (sm2)
گوه توشون من نتوسنتم ببینم این تایم نیمه دوم رسیدم گوهم توشون ..
واسه اینکه چینی ها و ژاپنی ها بتونن ببینن این تایم گذاشتن
(sm2)استیل داور بازی
همچنان تنها افتخارش برا لیور نگه داشتن کوتی بوده (sm3) ولی لیورپولیا عاشق همین دندون رو هم فشار دادناشن (sm19)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که گومز اومد وگرنه نتیجه چیز دیگه ای بود (sm2)
پیج رئال گل اول به بعد گزارش نکرد دیگه (sm2)
تراشتگن هم یه رقیب جدید به اسم کارواخال پیدا کرد (sm2)
(sm2)اینو از کجا اوردن یارو از اوناییه که نمیدونه رو کدوم سیاره داره فوتبال بازی میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیدان خاک بر سرت آبروی ما را بردی (sm102)(sm89)
این شتر مرغ پرورش یافته والنسیاست که تا دسته کردن تو ما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو قراردادش یه بند هست که اگه توپ طلا برد بارسا باید 5 میلیون بده به والنسیا (sm2)(sm2)
گوه تو بازی بابا گوه ترین بازی رئال بود ..
(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد عصر ایران بعضی وقتا خیلی سایلنت تا دسته میکنه تو کیون ولایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرت بیل چرا از اول نمیاری بازی (sm1)
کریم به خدا مسلمون نیستی با این بازی کردنت (sm102)
ربطی به بازیکنا نداره حال تیم خوب نیس بیخودی به این و اون گیر ندین فقط مربی باس تیمو جم کنه
بابا هرچی جام بوده براتون تو این دوسال برده دیگه ... (sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب ، واردی ... (sm172)
این مادریدی که من دیدم ، از منچستر زمان فن خال هم تخیلی تر بازی میکنه ، فقط نمیدونم چجوری دو سال پشت سر هم قهرمان اروپا شده ...
البته یکی از دلایلش هم استراحت کردن یونایتد بعد از سال ها افتخارآفرینی تشریف داشته است
اینم تونلی که میخواستن (sm2)
خلاصه بازی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا زر زدن اینو وقتای دیگه با وقفه یک روزه میاد لال میشه
این عالی بود یعنی مزدکم کلافه شده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاشو سینه رو لخت کن سینه بزن ینی جوری بزن که قرمز بشه امشب بری مامو گرافی (sm2)
حالااااااااااا
لا لیگا لا لیگا ما داریم می آییم
سوارز با مسی الکس ِ ویدال داریم
عباس دوران ینی ببخشید دنی ِ آلوس دادیم
علیییییییییی
لالیگا لالیگا ما داریم می آییم (sm111)(sm120)
برنالئو (sm59)نقل قول:
سرشو بالا میگیره ... (sm50)
مزدک میرزایی ...
افکورس ای ام د بست چک د لست ماندی (sm19)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكى خيابانى رو بفرسته مادريد احتياج به كمك دارن(sm2)
دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]