امتیاز 8 دادم بسشه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
امتیاز 8 دادم بسشه ..
باید 10 بدی هر چی دیجی کالا میاره بده تازه اس میاد واست که 5 تا سوال جواب بدی از نحوه پیک موتوری و اخلاقش و جنس و اینا .کارشون خوبه هر چی آورده من بهش 10 دادم
لعنتی کیف نداره من واسه پسر داییم گرفتم کیف داش .. (sm74)
دیگه شانسیه که کیف بزاره یا نزاره (sm25)
(sm2)لیگ اسپانیا و انگلیس داره به شکا مفتضحانه ای تموم میشه
مودریچ نابود شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنو ندیدم فیلمشو ..
هاردم داره از حالت گوه خوری خارج میشه احساس سبکی میکنه .. (sm59)
خب من به این اپلیکشن شما اعتماد ندارم چیکا کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله مسی تبریک من هم بارسایی ام
شبکه ورزش داره تکرار الکلاسیکو رو پخش میکنه
رئالیا ببینن شاید تکرارشو بردن ... (sm19)
اینارو کی میخواد بگیره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سختی حکومتها چه می توان کرد(sm50)
دقیقه ۳:۳۱ فتوای تاک صدای شات دان میده(sm120)
پسر مورینیو (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
محرز (sm25)
با بی تفاوت ها چه باید کرد(sm50)
نمیدانم چه میخواهم بگویم
غمی در استخوانم میگدازد ... (sm50)(sm27)
ماتا چه کاشته ای زد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
(sm50)
بازم منچستر دقایق آخر گل خورد (sm1)(sm102)
اینقدر گل نزدن آخرش گل زدن چقدر موقعیت خراب کردن چقدر امروز حرص خوردم اینم رئال مادرید اینم از منچستر یونایتد(sm74)(sm89)
در فراسوهای پیکرهایمان
به من وعدهی دیداری بده ... (sm50)(sm27)
(sm50)
فصل دوم سریال جذاب و عالی
13 Reasons Why
در تاریخ 11 فروردین 1397 از شبکه NETFLIX به صورت کامل پخش خواهد شد.
اقا تو اینترنت جدید شاتل منظور از nfg چیه؟
مثلا دوتا سرویس 4 مگ یکیش سادس یکیش nfg
شبانه رایگان داره nfg ..
پس چرا 10 تومن ارزونتره (sm120)
بعد تو پنلم چیزی ننوشته!!
سینجول یه شی میگه واسه خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرویس های nfg بدون شبانه عن (sm10)
شلام افشين هشتم حشماً تو کنشرت شيوم دشامبر تو روشردام ميبينمتون قربونتون بلم بوش (sm120)
مثه امین حیایی تو اخراجی ها شده (sm2)مصرفش زیاد شده (sm2)
(sm120)
یک داور فوتبال در مسابقات لیگ حرفهای خراسان رضوی (sm120) بعد از اعلام پنالتی به شدت کتک خورد و راهی بیمارستان شد ،پرده گوش داور به دلیل سیلی پاره شد
روز ثبت احوال بر آحاد ثبت احوالیان تهنیت باد ...
روز میلاد عیسی مسیح بر آحاد مسیحیان و مسلمانانی که درخت کریسمس در خانه شان دارند تبریک و تهنیت باد ...
(sm2)اپ تقویمتو عوض کن میلاد مسیح فرداستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)همچنان نَوَفَهمَه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یاد اون سکانسی افتادم تو شیم لس این پسره داشت دوس دخترشو میکرد گفت هی حواست کجاس تو کیونم کردی