فقط دو ترک اول می خونه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط دو ترک اول می خونه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت خود ایرانگام داره 2 تومنم ارزونتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا نظر تو رو حتما میخوام البته جان هرکی دوس داری از نامجو بکش بیرون منم قبول دارم نامجو مستعدتر بود و تو زمان بدی و مکان بدی قرار کرفت مقایسش نکن اصبلا فقط در مورد آرایش غلیظ نظرتو بکو تراک های خوبشم بکو
بيشترش موسيقي متن تايم هم در حد يك دقيقه يا چهل ثانيه و اينانقل قول:
دو ترك اول رُ دان كن (sm70)
(sm2)نقل قول:
ترک یک بد نیست یکم نامجو بازی بود (sm70)
ولی دو رو خیلی دوس دارم (sm74)
چی ؟ 60 مک حرومش کردم دو ترک میخون؟ !!؟ ایمیلشو دارم الان به فیض میرسونمش جوری که دوبرابر اوج بکیره داد بزنه بکه امروز تویی امروز تویی و فردا همه تو مرتیکه جا کشنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا که ممنون ئ.. دوما که مرتیکه این همه عکس خوب از چاوشی هست عهد همین عکس که شبیه نشه خوراس رو کذاشتی ..ای ریدم به سلیقتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متن بیانیه رو بزار اینجا یه کلاس آموزشی بشه برا بعد (sm10)نقل قول:
ممر اضافه کن
کد پیشواز ایرانسل میگه دوسم نداره ( از ابتدای آهنگ ) 3317697
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]