ترامپ خرسه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ترامپ خرسه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عروسک 19 دلاری « ترامپ خرسه » وارد بازار کریسمس شد (sm120)
مراسم ازدواج دو شتر جنجالی در رسانه های سعودی به پا کرده است . این جشن چیزی نزدیک به 16میلیون ریال سعودی هزینه به جا گذاشت که این پول برای زیور آلات آویخته شده به گردن شترها صرف شده بود. (sm120)
(sm2)اشترم
(sm120)
دود آتش سوزی تالاب میقان (sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببند ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)الی برنامه قبلی دورهمی مهران مدیری از شتر صوبت کرد عالی بود لامصب ..
الان خاتمی برای درمان میرفت خارج صداسیما اونجای ننشو جر میداد چرا تو همین مملکت خودمون درمان نمیکنین پزشکان حازق داریم
(sm2)یعنی اینم ممنوع بوده ؟
نشستن زنان و مردان در کنار هم در پارکی در ریاض
این کیه که قد آینه
عکسشو زدن به دیوار
چقدر شبیه من نیست
نه خدایا منم انگار
اگه این منم که ما رو
چه به این همه اشاره
با کی اشتباه گرفتی
من نه ماهم نه ستاره
چشمتو رو آینه وا کن
واسه ماه ستاره کم نیست
اون که آرزوش و داری
حتی قد خودتم نیست
نمی دونم خیلی از ما
نقشمون تو قصه چی بود
اگه رو میشد دلامون
اگه این شب شیشه ای بود
دیگه جز شب چی میتونه
سایه ی هر دوی ما شه
اگه تصویر ستاره
پشت پرده این نباشه
عینک خیال و وهم و
از رو چشم قصه وردار
من همینم که می بینی
نه اون عکسای رو دیوار
#خواننده و ترانه سرا : روزبه بمانی
#آهنگ و تنظیم : مهدی یراحی
#آهنگ قدیمی
#(sm50)
Oh, shout it from the highest window, break down every door
And tell them you won't take it anymore
Show that you will never spend a lifetime on your knees
Rise up and catch the Keeper of the Keys
(sm50)عجب شعریه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارمولک بدبو(sm2)
(sm50)
هر دم از این باغ بری میرسد ...
(sm120)
حالا ما استفاده ای که از مگنت میکردیم این بود مینداختم تو ارلن میزاشتیم رو همزن بچرخه (sm2)
(sm50)
(sm81)
Tonio 2016 ... (sm74)
3 ... (sm131)
عادلطور خندیده (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm209)
مسی با یه کفش (sm2)
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاوه آفاق چه تعریفی کرد از موزن ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چطور خارمادر این شیزارو شوعر دادی نمیدونی این شی شیه ..
گروه آکرووایا آهنگشون خوبه ..
علی اصحابی اومد آهان فک کونم همونیه که موزن خونده ..
نه اون نی ..
فقط داش گوه خوری میکرد ..
چی میشد که جای تو با من عوض شه .. (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
درد میگم شیزو بازی کردی ولفینیشتاین ..
اقا کسی تا حالا از سایت فافا خرید کرده؟
اومدم که پس بگیرم ،
تور رو چنگال تقدیر
اومدم که مال من شی ،
اومدم اما چقدر دیر
من فراموشت نکردم ،
نه تو از یادم نمیری
حتی الان هم نمیشه ،
عشقُ از من پس بگیری ... (sm50)
اره عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کال افو بتل پیشش پشمن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم الان فضا خالای کردم شب دان کونم البته بتل 1 عالیه زر نزن ..
کال آف هم خوب بود این سری میگن ..
ولی این ولف عالیییی ..