رسالت بعضیا فقط اینه که پُز داشته هاشونو به رخ ما فقیر بیچاره ها بکشن به یه رپر بگین بیاد این و بخونه !
نمایش نسخه قابل چاپ
رسالت بعضیا فقط اینه که پُز داشته هاشونو به رخ ما فقیر بیچاره ها بکشن به یه رپر بگین بیاد این و بخونه !
بزرگترین افتخار ورزشی من یه رویداد بین المللی بود تو میرداماد وایساده بودم جاسم کرار اومد سمتم گفت به ماشین تکیه نده
من محمود رو از کــ.ون زاییدم واسه همینه شبیه عنه :))))
- مادر دکتر محمود احمدی نژاد
طبق خبر هایی که از منابع اطلاعاتی به دستمون رسیده صابر این مدت تایلند بوده ! و دخترای اونجا هم حسابی گولشو خوردن (sm30)
ﯾﻮﺍﺵ ﯾﻮﺍﺵ پاشیم ﺑﺮﯾمﭼﯿﺴﺖ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺟﻤﻠﻪ ﺍﯼ که ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺤﺮﯾﮏ ﻣﯿﺰﺑﺎﻥ
ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭﺭﺩﻥ ﻣﯿﻮﻩ،چای و شام ﺑﮑﺎﺭ می رود
نخیرم شایعه نکن ، هر کسی میخواست گولمو بخوره میگفتم نعععع من قولشو به رسول دادم ، دهنیش نکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک میگم از اون یوزر لاست کیون راحت شدی (sm10) ببخشید کویین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی امضات انگار اولش فوش میده... چی میگه دقیقا؟ (sm70)
(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی وفا مگه قرار نبود با هم بریم تایلند (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند مردکک زبونم نچرخید (sm70)نقل قول:
آره اتفاقا منم خواستم همین سوالو بپرسم (sm30) فحش که نمیده ولی یه چیز دیگه میگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی شیک نچرخید این دفعه (sm2)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)
میگه تف تو روحتون(sm203)
دارم قلیون میکشم جای میلاد خالیه (sm181) (sm2)نقل قول:
قزوینیا ميگن شهاب سنگ تو زيرزمين ماست ،
يه مريخي هم بهش وصله بالام جان بيا نشونت بدم ..
اگر از همون اولی که قرار بود حجاب رو اجباری کنن ﻣﯿﮕﻔﺘﻦ:
"ﺣﺠﺎﺏ ﻻﻏﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ"
ﻓﺮﺩﺍﺵ همه ﭼﺎﺩﺭﯼ میشدن
اگر اشتباه میکنم تف كن رو صورت حمید معصومی نژاد
خبرنگار اعزامی صدا و سیمای ایران.... رررررررررررررررررم
ممد داره به يه زنه آمريكايي هفت سين رو توضيح ميده:
It should start with "S", like APPLE
من سر ظهر اومدم یوزرتو دیدم فک کردم کاربر جدید هستی بعد اومدم داخل تاپیک مدل تایپ کردنتو دیدم گفتم آتریسا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شامپو روغن زیر بغل مرغ
.
.
.
.
.
.
.
.
محصولی از پرژک
به حیوانات سلامی دوباره بایدکرد.
من نگویم مرا از قفس ازاد کنید...
.
.
.
.
ماده ای در قفس انداخته مرا شاد کنید...
مرغ عشق بیشعورررر
دختره به باباش میگه:بابا جوووونم
میزاری برم خونه دوستم درس
بخونم؟
باباش میگه نه
.
.
.
.
.
.
.
دختره میگه چرا؟
باباش میگه: چون تو ثمره
امتحان ریاضی مامانتی
(sm2)
فک کنم همسایمون فقیره ها....
.
.
.
.
.
.
احساس میکنم دارن نون خشک میخورن آخه هی زنه داد میزنه خیسش کن!!
سکــ.س خارجی :
لبخند . لمس کردن دست . لب بازی . لخت کردن هم . حال کردن
و در نهایت سکــ.س . بعد از سکــ.س تشکر و خواب
.
.
سکــ.س ایرانی :
لب گرفتن زوری . خجالت کشیدن . خجالت کشیدن . خجالت کشیدن .
بلاخره نیم لخت شدن . دیالوگهای وسط سکــ.س :
جوااااااد واااای نکن . یا امام حسین . یا فاطمه زهراااا یواشششش تر!
چيكار ميكنى جواد؟ كجا دارى ميذارى؟!جوااااد وااای . در و قفل کردی جواد ؟
پنجره ها رو قفل کردی ؟ جواد مطمئنى بچه ها خوابن؟ وااااای جواد
یا حضرت عبااااس یواش . جواد جواد نکن داره اذون صبح رو میگه
رییس مجلس ﭘﺸﺖ ﺑﻠﻨﺪﮔﻮﯼ ﻣﺠﻠﺲ:
ﺁﻗﺎﯾﺎﻥ ﻟﻄﻔﺎ ﺑﻨﺸﯿﻨﯿﺪ...
ﺁﻗﺎﯾﺎﻥ ﻟﻄﻔﺎ ﺳﺮ ﺟﺎﯼ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺑﻨﺸﯿﻨﯿﺪ...
ﺁﻗﺎ ﺑﺮﻭ ﺑﺸﯿﻦ ﺳﺮ ﺟﺎﺕ...
ﺁﻗﺎﯼ ﻣﯿﺮﺯﺍﯾﯽ ﺑﺸﯿﻨﯿﻦ ﻟﻄﻔﺎ...
ﮐﺮﯾﻤﯽ ﺑﺸﯿﻦ ...
ملکشاهی اذیت نکن...
ﺁﻗﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ﻧﺪﻭ ﻭﺳﻂ ﻣﺠﻠﺲ...
ﻣﻮﺳﻮﯼ ﺳﺎﻧﺪﻭﯾﭻ ﺣﺴﯿﻨﯿﺎﻥ ﺭﻭ ﭘﺲ ﺑﺪﻩ...
عبدی موهای حسینی رو نکش...
.
.
.
آقایون زنگ به صدا دراومد...
برای صرف ناهار و نماز
مجلس تا 2:30 تعطیل است...!!!
.
.
.
مارو هم دعا کنید....
ﻣﺠﻠﺲ که ﻧﯿﺴﺖ...مهد كودكه !!!
انگار زوری داره رژ میزنه اولش غر غر میکنه (sm120)نقل قول:
نقل قول:
منو از کجا میشناسی؟ (sm54)
یه سری از مهمونا هستن که
تا میان خونه ما گرمشون میشه ما باید کولر روشن کنیم واسشون ،
حالا تو خونه خودشون با بادبزن خودشونو خنک میکنن
خیلی بی تربیتِ پس (sm209)نقل قول:
(sm98)نقل قول:
خیلی وقته میشناسمت (sm2)نقل قول:
من که هر روز نیستم هر وقت عشق کنم میکشم تو هفته 2 بار اونم حوصله داشته باشم (sm120)نقل قول:
رفتم بانک کشاورزی حساب باز کنم،بانک ملی پیام داد که:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
من ازت حاملم!!!
حرفی ندارم... خوش بگذرهنقل قول:
دختره نشسته با من کل کل میکنه گاو(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام زدم (sm2)نقل قول:
امشب کیو بکنم؟
.
.
.
.
.
.
.
صحبت یک جــ.قی با خودش قبل از جــ.ق
ATRISA میگه: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
ماشالا همینجوری ازش آهنگ میاد بیرون :/
خیلی بزرگش کردین. صداش و کاراش اصلا هنری نبود. خدا رحمتش کنه ولی شورِ یه چیزی رو درنیارین دیگه
به جون خودم حرفت حرف من بود کاملا تایید (sm120)