نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای چی عمل کردی !؟ (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای چی عمل کردی !؟ (sm54)
پیدا کردنش سختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه DVDRiP باشه اشکال نداره ؟
لینکو فرستادی فکر کردم فیلم خارجی , این که ایرانی بود (sm2)
بار اول انگشت پامو عمل کردم چون ناخون رفته بود زیر گوشت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بار دوم بینیمو عمل کردم چون مشکل تنفسی داشتم
خون زیادی تو این عملا ازم رفت...دو بارم موقع خون گرفتنو پانسمان فشارم اومد پایین بیهوش شدم
اینجور که معلومه فیلم تکمیل نیست, چون فیلم نصفه کاره تموم میشه . @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدت زمان فیلم 01:17:05
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چه قدر سختی و بد شانسی داشتی ! (sm74)
سالم باشی (sm50)
سی دی ریپ هم باشه عالیه ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیدات ! گل کاشتی ! (sm50)
خودت دانلودش کردی !؟ نا قصه !؟ نه باید نا قص باشه ! (sm54)
حالا من شب همین نسخه رو دانلود می کنم . چون فیلمش اصلا توی سایتای فارسی گیر نمیاد ! چون خیلی داستانِ داره ! (sm51)
اگه کاملش رو پیدا کردی زحمتش رو بکش ! (sm128)
بازم قربونت . (sm127)
نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی رضا و ساسان اگه هنوز نه دیدینش .
رامی زحمتِ فیلمِ گلِ سرخ از سپیده فارسی رو کشید .
نقل قول:
توی ویکی پدیا مدّت فیلم رو زده 87 دقیقه . (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر دانلود نکن فیلم کاملشو پیدا کردم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
هنوز تویِ ایران وقتِ دانلود شبانه نه رسیده ! (sm59)
می خوامت شدید ! (sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد ! کی باورش میشه !؟
افشین ید اللهی . . .
واقعا :
خرّم آن روز کزین منزلِ ویران بروم . . .
شعرِ یغما برای افشین و یاد داشتِ افشین برای یغما !
خیلی دلم شکست وقتی خبرش رو شنیدمنقل قول:
یه عمر هر کی می مرد "خداحافظ اى شعر شبهاى روشن" رو براش پخش میکردن و یا میخوندن ولی الان باید واسه خالقش بخونن و پخش کنن ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامِ آخر یعنی خدا حافظ !
نديده بودم(sm50)نقل قول:
دم خودت و رامين گرم(sm19)
نقل قول:
ديوث خان چ خبرته!!! (sm77)
کمتر بزن از چش و چال مى افتى(sm25)
من ک سال 96 رو سال بدون ج ق اعلام مى کنم(sm51)
حیف ، حیف ، حیف ...نقل قول:
سیتی حذف شد(sm224)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینی که هست چووونی ! (sm50)
این داستان هیچ ربطی به چشم نه داره ! (sm51)
پر کشیدن دنیا فنی زاده و دکتر یداللهی خیلی غم انگیز بود ، خیلی ، خیلی ...
نقل قول:
رامی تا یه ساعت دیگه نسخه ی کاملش آماده میشه !؟ (sm51)
کوچه های شهر پُرِ وِلگَردِ
دِل پُرِ دَردِ
شَهر پُرِ مَرد و پُرِ نامَردِ ... (sm50)
منزوی ترین حسین ... (sm50)
پنجشنبه ، آخرین پنجشنبه ی سال ، قبر مادر ،
چه احمقانه زنده ام ...
ساسان اونوقت میگی ولشون کن الان دو ساعت نتم قطعی میده (sm178)
مدت زمان فیلم 01:24:47نقل قول:
همراه با زیرنویس انگلیسی (sm50)
نقل قول:
ام شب خیلی خیلی بهت زحمت دادم ! (sm74)
دمت گرم ! (sm127)
اگه برای این فیلم تاپیک بزنی 10 مین بعدش دیوثا سایت و انجمن رو چیلتر می کنن .
به هر حال اگه کسی که دنبالِ فیلمِ ضد سیستمی باشه راهش رو از رامی پیدا می کنه ! (sm10)
فیلم خاک بر سری فقط گناه اصلی 2001 با بازی آنجلینا جولی اون زمان بیشترین آمار بچه های چاه حموم را به خودش اختصاص داد(sm50)
این چیزا دگه اینجا طبیعی هس(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیاز ب حرص و جوش خوردن نیس
پستامون کلفت شده
رامی سرعت دانلودت چند ترابایت بر ثانیه هستش؟(sm2)(sm2)
سرعتش خیلی (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماهی 70تومن پول نت نامحدود شاتل می دم دیوثا بازم محدودم می کنن و سرعتو می کشن پایین(sm50)
روح مادر عزیزت شاد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم اشتراک اپلود بوی رو داری؟؟؟
تخفیف گذاشته بعد مدتها می خوام بگیرم!!!! @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپلود آنچنانی هم نمی کنم!
(sm27)
(sm50)
(sm10)
امشب فینال استیج (sm98)
- (sm50)
واقعا خدا صبرت بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ماهی 16 میدم بازم زورم میاد
هروقت که میخوام تمدید کنم به خودم میگم این پولو واسه چی میدم...اصلا ارزششو داره