رفت تا بعد از 22 بهمن
نمایش نسخه قابل چاپ
رفت تا بعد از 22 بهمن
والا که الان چند ساله به غیر از هوای خشک و بی روح معنی زمستانو نفهمیدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بابک جان عزیز و مهربون و با معرفت (sm19). آره خودم این فضاها را خیلی دوست دارم آدم یه چیز دیگه میشه. (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به لامصب عجب چیزی گفتی منو بردی با اون خاطرات منم همین کارو میکردم (sm172). فدات بابک خوش بیان (sm127)(sm19). تو هم روزت خوش باشه (sm176). این حرفایی که میزنی منو داغون میکنه با این حرفات طرز حرف زدنتو خیلی دوست دارم ادبیاتت واقعا عالیه به کی ارث بردی ؟؟؟نقل قول:
(sm132)
فدای دل مهربونت بشم خوش به حال کسی که با تو زندگی میکند و خوش به حال پدر و مادرت که تو را اینجوری تربیت کردند و خوش به حال دوستات که تو را اینجوری دارند والا من هیچ رفیقی ندارم ای کاش ای کاش به منم درد و دل میکردی به قول شاعر میگه عاشقم من دنیای من تویی (sm81)(sm127)(sm66)نقل قول:
سلام هادي هستي؟
سلام اره
خوبي؟
ای بد نیستم تو خوبی