این جا موند ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیگه خانما مدلشون با ماها فرق میکنه درست نمیگم؟؟ (sm80)
نمایش نسخه قابل چاپ
این جا موند ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیگه خانما مدلشون با ماها فرق میکنه درست نمیگم؟؟ (sm80)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدی حمید عزیز (sm176) (sm19)
تو قاطی کردنتم قشنگه ...(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اینطوری میگفتن که انجمن دست امیره ...
اگه دوباره جنگ بشه منابع نفتی خاورمیانه آسیب جدی میبینه واسه همین نمیخوان وارد جنگ بشن ...
داف بالای 60 سال هم دارن ...؟(sm2)
حتماً کتگوری باید سندوسال باشه ...؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دشمنی که شادمهر داره برنامه ریزی شده و هدفمند حمله میکنه حاشیه درست میکنه ... شادمهر اگه خوشش میومد جواب میداد ...
هر چی بزرگتر بهتر ...؟(sm2) مگه میخوای کارخونه شیر و لبنیات بزنی ...(sm2)
من تو اون شیش هفت سال که کار کردم به اندازه بیست سال تجربه کسب کردم ... خوبیش اینه بچه هام لازم نیست الکی برن کلاس وقت تلف کنن ... ولی خب علاقه هم نداشتم به موسیقی ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام شمس یه آهنگ هم بعدش با منصور کار کرده بود ... کلاً فضاهای این شکلی کار کرده ...
چه فکری میکنه ...؟ فکرای بد ...(sm2)نقل قول:
100 درصد ...(sm120)نقل قول:
گفتم قالب سایت اینجوریه مجبور شده انجمن رو برگردونه اینم نتیجش ...(sm120) نزه انجمن رو کلاً حذف کنه صلوات ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا انجمن حذف نشده پیرزن های جدید رو بزاریم ...(sm2)
و اینبار دلارام 63 ساله ...
نظر لطفته عزیز (sm4) (sm2)نقل قول:
اون که آره اما مثلا الیاس هم ادمین بود حالا اون چه کار میکرد خودمم نفهمیدم (sm120)
همه جای خاورمیانه دچار آسیب جدی میشه از زیرساخت های انرژی بگیر تا نظامی و غیره ...هر دو طرف کلا خارش دارن (sm120)
بین 50 تا 60 سال چند تایی خواننده جذاب سراغ دارم ولی بالای 60 ندیدم (sm14)
نقل قول:
نه انصافا راست میگی مثل کتگوری سایت های خاک بر سری انواع اقسام تنوع را در دسته های مختلف دارن (sm17)
سیاست شادمهر از همون ابتدای فعالیتش این بود که به این تحرکات جواب نده... از یک طرف هم که 17 ساله مصاحبه نکرده و ...
دهنت خب باید کارایی مفید داشته باشن (sm14)
یعنی نمیزاری بچه هات برن کلاس موسیقی؟ پس حق انتخاب خودشون چی میشه؟ بعدم فعالیت تفریحی به فعالیت حرفه ای چه ربطی داره؟!! اولین باره میبینم یک نفر موسیقی کار کردن را وقت تلف کردن تلقی میکنه (sm77) تو علاقه ای نداری به موسیقی به بچه ها چه ربطی داره؟؟
به اسم یادم نبود.. شنیدم همون موقع از آلبوم شناسنامه ست که مال سال 90 عه... در ضمن بیشتر ترکا تنظیماش با پیام شمس بود ...
منصور انقدر پر کار بوده نصف بیشتر کاراش را تو این چند ساله زورم اومده گوش کنم...(sm25)
نقل قول:
از صدقه سری پست های شماست دیگه ... (sm147)
البته بازم به نظرم هر آدمی با آدم دیگه فرق میکنه همه مثل همدیگه نیستن .. (sm120)