[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm1)
(sm2)خوشت میاد بپیچونی ها درس شد میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور از جون شما این رفیقتون شما رو گاگول گیر آورده ... با این رتبه چهار دست و پا میرن دانشگاه ... احتمالا سه تا صفر از ته رتبش زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) فک کردم منظورت اینه که همین نرم افزار بود (sm59) توجه نکردم به قسمت بولد... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا منم همینو میگم بخدا با 264 بهترین و خوشگل ترین کلا همه چیز ترین دختر ها جلوش زانو میزنن ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فراز گردنه
خرد و خراب و مست ،
باد میپيچد ... (sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امان از درد دوری .. (sm74)
دیوار بی در (sm50)
دوراز تو ناله غمت در دل من شکفته
اشکام غمامو به همه دونه به دونه گفته
خدا میدونه بی تو من یه روزخوش ندیدم
گریه کرده هر کسی که قصه مو شنفته
امان امان امان از درد دوری امان از درد دوری .. (sm50)
(sm88)