خداییش من وقتی قیافه داریوشو میبینم ناخوداگاه یاده تریاک میوفتم(sm2)
حالا اصلا نمیدونم سنتی میزده یا صنعتی
نمایش نسخه قابل چاپ
خداییش من وقتی قیافه داریوشو میبینم ناخوداگاه یاده تریاک میوفتم(sm2)
حالا اصلا نمیدونم سنتی میزده یا صنعتی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم که منظورش چیز دیگه ای بوده
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام داداش
خسته نباشی
لینکای دانلود ***** شده
مرسیکد:http://dl.my-baran.us
(sm50)
سلام امیر جان
صفحه های اینستا واسه من گاهی وقتا باز نمیشه این پیغام رو میده
واسه شما هم اینجوریه ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی امیر جان (sm10) خودم هرچی توو نت سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم . دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ***** نیست
اون advanced رو بزن بعد یه گزینه دارت تیک بزن باز میشه صفحه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
باشه امیر جان همی الان نصبش میکنم، دست گُلت درد نکنهنقل قول:
مافیا
شخمی ترین خوانندگان ایران
(sm172)
...(sm77)
Yalda Abbasi & Mohsen Mirzazade Le Yare (sm81)
فلینی فوتبال 120 (sm2)
(sm2)
هادیو
دستگاه رو تازه امشب نصبش کردم عجب چیزه خفنیه بجا کس شعر خریدن پول بده مثل ماله من بخر
(sm59)
تیم رئالمادرید به عنوان بهترین تیم سال ۲۰۱۷ و برنده جایزه گلوب ساکر انتخاب شد.(sm127)
زینالدین زیدان به عنوان بهترین مربی سال 2017 و برنده جایزه گلوب ساکر انتخاب شد.
من هیچ وقت 485 نمی گیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول دستم بیاد از همین مال خودت می گیرم
یه خوبی دیگه هم داره ارم شبکه ها رو هم نشون میده خیلی ردیفه
بهش میگن picon
از جای خاصیش عکسی فیلمی چیزی خواستی فردا بگو بگیرم
نه خرابه
پولیش نکنن دیوثا (sm25)
(sm172)
گُل گذاشتن جای پاش ... (sm50)نقل قول:
(sm50)
ولی یه چیزی میگم به دور از منطق نیست ..
الان نسل جدید جنبه اینو نداره که دختراش بدون روسری بیان بیرون ..
هم برا دخترا هم برا پسرا .. الان که اینه اینجوریه وای به حال اینکه بخواد روسری هم دربیاد .
البته الانم فرقی نداره زنان مانتو باز ساپورت پوش روسری و شال هم تا نصفه (sm2)
خیابان که معلومه همه میفتن دنبال هم . قبلا کی اینجور بود .
کشورای خارجی براشون عادیه این چیزا
مانتو که کاملا جلو باز ساپورت پا سفیدی پاهاش وقتی نور میزنه معلومه .. این کجاش حجابه . (sm2)
ولی با کامل پوشیده و چادر سرم مخالفم شدید
این چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشکل کوچیک دیگه هم هست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مشکل داره، من دانلود کردم، اکسترک نشد، رو یکی از فایلا ارور داد
راستی، این پست پائین، نظری نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط google [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر عملی عکس العملی دارد . اسحاق نیوتن ( ره )
بنگر : به زمین مسابقه می رویم می ایستیم تا هر چه می خواهند گل بزنند (sm2)
عجب لیگی داره میشه (sm2)باز دهن شفر باز میمونه (sm2)
جمشید - میراث
آهنگ تنظیم میکس مسترینگ : میثم جمشیدپور
ضبط شده در ارکستر قابلامینگ ناسیونال اصفهان زاینده رود
(sm2)