(sm70)سوال ماهی 50 گیگ چیا میگیری
ینی روزی 2 تا فیلم می بینی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)سوال ماهی 50 گیگ چیا میگیری
ینی روزی 2 تا فیلم می بینی؟
یه دفعه پسرداییم اومد گفت میخوام دان کنم اشکال نداره واسه حجم- گفتم راحت باش
گفت 3/4 تا فیلمه
آقا تا من رفتم چایی ریختم و برگشتم همه رو دان کرده بود (sm2)(sm77)
کپ کرده بودبنده خدا (sm2)
یه اشتباه بزرگ و کلاهی که سر ملت میرود به بزرگی تمام :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اس تی ام 1 وقتی خریداری میشود یا واگذار میشود بصورت فقط زمان است و بس و هیچ گونه استفاده حجمی ندارد و فقط زمان ! ولی شرکت ها و طرف های واگذار کننده برای سود بیشتر و کیفیت بهتر با همین به جای افزایش پهنا باند کاربران را استفاده کمتر یعنی حجمی وادار می کنن و از اصل حق خود بی بهره و با اصطلاخ ضربیب یک به چند کاربر را به ناکجا آباد می برنو ملت هم باور می کنند(sm25)
1 ماه همچنین امکانی داشتم من بار خودمو میبستم (sm120)
رضا دونه میزاری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسخلا رو (sm70)
دان به همدانی معنای دهان هم میده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم سرعت دانلودت 10 مگ بر ثانیه باشه اینجا کیون میدادی به هممون (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 220 دان می کنم شبانه از 1 تا 7 رایگاننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا میزنگم کیون شون میزارم دیوثا(sm3)
همه هم که خانمن
میشه حسابی سرو صدا مرد(sm153)