ببند مرتیکه (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببند مرتیکه (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لينه كر خيلي شوخ (sm17)نقل قول:
اونا تو توىيتر خيلي فعالن بر عكس ما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل اولش زیر نظر پیگرینی عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی بهش گفتن نرو جام جهانی مصدومی نرو
گوش نکرد گفت حتی اگه به قیمت تموم شدن فوتبالم باشه میرم
رفت و مصدوم شد و رئال 11 میلیون از برزیل غرامت گرفت
مورینیو هم البته رید بهش(sm25) شانس بدش اوزیل خیلی خوب بود(sm74)
منم هستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از **** استار ها فقط الکسیس و لیسا آن و اونی که شبیه انجلیناست رومیشناسم (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فن مالنا مورگان هستم(sm128) عکسشو سرچ کن ببین کفت میبره(sm128)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز 0-0 تموم میشه(sm2)
خودش فداي برزيل كرد اخرم هيجي به هيچي (sm25)نقل قول:
خوزه در حمايت از اوريل صحبت كرده (sm111)
تو ایران یه فیسبوک اسم در کرده ملت ریختن توشنقل قول:
من که حالم از فیس بهم میخوره .