آه بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
آه بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست(sm81)
اینکه یک کلمه رو یه بار "مثبت" و یه بار "منفی" ـش رو به کار ببریم به عنوان "قافیه" درسته؟! (sm148)
دیوث چه کار کردم ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا:
دیوونه میکنم با نمیکنم آره.
ولی من رفتم با نرفتم نه.
میپوسم از حصرت درون خانه ای که
دلتنگی و ظلمت به چاه بیژن آموخت ... (sm50)
ورژن جدید آیتونز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب این که هر دوشون شبیه همن چرا نمیشه؟! (sm179)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ مادر مگر خبر دارد ... (sm172)
ببین نه کنار میکنم اومده ولی تو دومی قبل رفتم ن با فتحه نیومده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید اینجا بهتر معلوم شه:
تو رفتی با نرفتی قافیه نیس ولی به خونه میرم با نمیرم قافیس.
یستردی؟(sm120)
همینجوری میخوام دو ماه اون قیافه نحستو نبینم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت در سرای تو با من قرار نیست
بگشای در که حوصله ی انتظار نیست ... (sm50)
پوریا انشالله که گرفتی ولی بازم بگم باید به قبل فعلا نگا کنی اگه با علامت منفی بودن فعل هماهنگ باشه قافیه درسته.
شب همگی خوش(sm27)
یعنی اگه "می" و "نمی" باشه هم قافیس، ولی اگه"_َ" و "نَ" باشه هم قافیه نیست؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگرفتم ولی شب خوش (sm120)(sm10)نقل قول:
(sm50)
من شاعرم، کاری بکن تندیس زن باشی
معشوقه ی شاعرکُشِ شاعر شکن باشی... (sm50)
نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم ... (sm50)
اِی زن نزن بیرون بکِش نیش زبانت را
این شاعر از هم می پُکاند استخوانت را
در یک کجای صورتت چشمِ سرودن نیست
آن زن که شاعر را نمی فهمد زن من نیست...
(sm50)
مم-ه را به خاطر بسپار
کریستی مردنی ست ... (sm25)
بعد از عمری خرِ خودت باشی...یک نفر گردنِ کلفتت را
مفتِ دریا به تخمِ ماهی ها...یک نفر در طویله جفتت را
از دهان تو خسته تر باشم...زیر فحش تو جان به جان بدهم
زیر فحشِ تو خوار مادر را...به دَرَک،روی خوش نشان بدهم
شعری که شاعر کُشت و تقدیمِ فلانی شد
معشوقه ای که مفت و مجانی جهانی شد... (sm50)
عشق گاهی زندگی ساز است و گاهی زندگی سوز
تا پریزاد من از بهر کدامین خواهد آمد ... (sm50)
من شاعرم، نفرین من خون و خطر دارد
هر مصرعم صد مارِ صد سَر زیرِ سَر دارد... (sm50)
عشق یعنی علاجِ واقعه ای...قبل از افتاد و بعد از افتادن
عشق یعنی که نامه ای خوش خط...به زنِ هیتلر فرستادن
و بگویی که عاشقش هستی...بچه ها هم تفنگ می گیرند
عشق یعنی به تخمِ ماهی ها...که هزاران نهنگ می میرند
غرق در انتهای یک باور...در تمنای صیدِ مروارید
زیر آبی و غافل از این که...بچه میگو به هیکلت می رید
تبلیغات جالب آلبوم "امیر بی گزند" در محله سرسبیل تهران. محله ای که خانه پدری چاوشی در این محله تهران بوده و هست و خود این خواننده هم سالهای زیادی را در این محله زندگی کرده است.
پوسترهای آلبوم امیر بی گزند در این محله به شکلی ویژه در وسط خیابان نصب شده اند. چند عکس از تبلیغات آلبوم در محله سرسبیل را ببینید:
عه ... قبلا ویدیو زده بودی باهاش ؟ فرمت یا حجمو تغییر بدی فرق نمیکنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
شعر یعنی تمام آدم ها
عشق یعنی علیرضا آذر... (sm127)(sm50)
ماشینش پرایده این بابازاده از منم بدبخت تره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم والا اگه میتونی حجم یا فرمتو یه تغییر بده ببین بازم همینطوره یا نه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نشد میمونه یه راه که با گوشی بزنی که هنوز نگرفتی فکر کنم (sm120) یا بده یه نفر که اطمینان داری با گوشیش برات بزنه ... (sm120)
سخته دل کندن از این شهر و دلبستگی ها ..... ..... موندم از خونه جدا با همه خستگی ها
جون به لبهام رسیده تا به کی دربدری .... .... .... گرد غربت رو تنم که بازم باید بری
بذار تا خستگی از این تن خسته بره ... .... .... سخته دلبستگی از شهر دلبسته بره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
چیزی نگفت از آلبوم ؟؟؟
ای خفه شو تو هم چیکا به اون داری میاد 4 روز دیگه ..
دیوث خودش گفت مصاحبه کردم با تهیه کننده و فلان و بهمان (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی از طرز عکس العملت خوشم اومد (sm2)
کردید مارو با این عکس تخیلی رو در و دیوار و تابلو شیشه