بچه ها ما همه مون طرفداره شادمهریم و ارزو داریم روز به روز بهتر بشه
ولی هرکس این بهتر شدن رو یه جور میبینه
هیچ ایرادی هم نداره ، سلایق متفاوته
خواهشا به خاطر شادمهر هم که شده با هم درگیر نشین..
مخصوصا حالا که 48 ساعت مونده تا البوم..
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها ما همه مون طرفداره شادمهریم و ارزو داریم روز به روز بهتر بشه
ولی هرکس این بهتر شدن رو یه جور میبینه
هیچ ایرادی هم نداره ، سلایق متفاوته
خواهشا به خاطر شادمهر هم که شده با هم درگیر نشین..
مخصوصا حالا که 48 ساعت مونده تا البوم..
ترانه سرای بدی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفس مهدی یراحی هم کاره ایشونه
تجربه کن هم خوب بود
فقط همیشگی جالب نبود...
بقیه کاراش رو باید شنید و بعد قضاوت کرد
هرچند حتی نیلوفر لاری پور هم یک آلبوم کامل با شادمهر کار نکرده بود! که این دوستمون به لطف فرشباف کرد..
بدبخت تویی و دوستات که داری از سمت شادمهر پول در میاری یا ما؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kasrairajpour [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدف هر دوی شما ، موفقیت شادمهرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اختلاف سلیقه و نظر دارین..
بعد از البوم مشخص میشه کدوم راه درست بوده.. ولی دیگه الان واقعا نمیشه کاری کرد.. حتی اگر 6 تا تراک بقیه مثل حالا بیا اینجا و شیلا و یا همین "همیشگی" الان باید حمایت کنیم اسطورمون رو.. مطمئنا انتقاد ها هم به گوشش میرسه..
همون جوری که خودش گفت این قدر بهش درخواست دادن هوادارا یک تراک رو کامل ارکسترال ساخته و تنظیم کرده..
مطمئن باش نتیجه ی البوم بد باشه ، این دفعه حتی شاید خوده فرشباف هم از گردونه ی اطرافیان شادمهر خارج شه
توهین دو تا شادمهری مثل شما بهم دیگه فقط ادمای مریض که به فکر ضربه زدن و تحریب شادمهر هستن رو خوشحال میکنه
شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ما کاره هیت میخوایم باید ترانه هاشو پرمغزتر کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط jonsnow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو نیلوفر لاری پور که جیگرم کبابه(sm25) واژه به واژه رو با اصول میاورد کنار هم
یه بحث ساده بود میگه دیجیتالینقل قول:
نوشته اصلی توسط jonsnow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم این دو اهنگ که پخش کردید 320 هم نیست میتونی از امیر بپرسی
همین دیگه یارو اتیش گرفت
همین تهمت زدن های بی اساس کار شادمهر رو خراب کرده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kasrairajpour [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها یعنی پول البوم رو گلیم باف میده به ما؟نقل قول:
پس شما مشکلت اینه که از این آلبوم چیزی به تو نمیماسه و پولی ازش به جیب نمیزنی.مشکلت فقط پوله نه ارتقای هنر.اگه مشکلی چیزی داری شماره کارت بده واست کارت به کارت کنمنقل قول:
اگه توهینی کردم لطفا اون توهین رو بگید!من به جد و آباد و پدر کسی توهین کردم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت نگو بابا جمع کن با این صحبت هات که داری خودتو به اون راه میزنینقل قول:
من نیازی به پول تو و امثال تو ندارم
الان میلاد هاشمی شد ارتقای هنر
من فقط شما رو دعوت به آرامش و صبر میکنم تا ریلیز آلبوم.لطفا بدون پیش زمینه فکری به سراغ آلبوم برین و از هنر اسطورتون لذت ببرین.چون این چیزیه که خودش ازش راضیه.مرسینقل قول:
حالا شما واقعا امیرفرشبافی؟ (sm122)نقل قول:
دور از شوخی نه حمایت محض خوبه و نه مخالفت محض .....
واقعا اگه شماره کارت بدیم ...کارت به کارت میکنی؟ (sm51)نقل قول:
ایشون قبلش به امیر فرشباف و این تیم بارها توهین کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب گفتی دیجیتال گفتم این دو آهنگ 320 هم نیستننقل قول:
اگه نمیدونی بدون اینجا همه میتونن بفهمن آهنگ چه کیفیتی داره
حالا چرا آتیش گرفتی دیگه خود دانی و خدای خودت
فقط امیدوارم سرد بشی(sm2)
پولاتم بزار در کوزه آبشو بخور
عجیبه سنگ لاری پور رو به سینه میزنید
این کارهای اخری که ازشون اومد بیرون رو شنیدید ؟ بخدا ارزش صحبت کردن هم ندارن حتی
یا همین فرید احمدی
سلام بمبئی بنیامین رو گوش دادید ؟ یه جا میگه " دارم نفس نمیکشم " که ادم دلش میخواد از خنده خودش رو پاره کنه :)))))
اینا دیگه گل سرسبد همکارای شادمهر بودن دیگه که الان این وضعن
بخدا همه اون قدیمیا در حد همون قدیمشون نیستن
حتی صفاریان
نمیگم از زمانی و هاشمی پایین تره ولی اونم بجز یکی دو ترک هیچ چیز عجیب غریبی هم نداشته به نظر من که بخواییم حسرتش رو بخوریم
مگه تو وکیل گلیم بافی؟نقل قول:
نه اما به عنوان یه دوست چند ساله و کسی که همه جوره خودشو فدای شادمهر کرده نمیتونم ببینم کسی اینجوری بی ادبانه میتازه.لطفا واسه خودتون ارزش قائل بشیننقل قول:
سلام . اقا امکان داره فردا البوم بیاد ؟ فردا شبنقل قول:
به تو هیچ ربطی نداره من در مورد چه کسی حرف میزنمنقل قول:
تو حواست به حرف زدنت باشه پاتو هم از گلیمت درازتر نکن
������������������������������نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها وارد حاشیه نشید...شدید ترین انتقادها را کنید ولی وارد حاشیه نشید.
دوستان همتونو دعوت به آرامش میکنم..ایشالا یه شنبه ی رویایی در پیشه
فاصله ها با صدای فریدونم اثر فرید احمدیه ..همین بنیامین باعث نزول ایشون شد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا ضعیفم شده باشن واسه شادمهر قوی کار میکنن ... همین بهروز صفاریان به غیر از تنظیمایی که واسه چاووشی انجام داده تقریبا این اواخر کاراش در حد اسمش نبود
کسی سنگ لاری پور رو به سینه نزد . من در مورد ترانه هایی که با شادمهر همکاری داشت با دوستمون صحبت کردم و تمام/ از هر چی یه حرف درنیاریدنقل قول:
من دلیل انتخاب ناجی رو توضیح دادم.و این کلمه ی ناجی منظور این نبوده که شادمهر رو نجات دادن.منظور ترکیب این افراد به علاوه ی شادمهر باعث نجات حال مریض این روزای موسیقی پاپ هست نه چیز دیگه.لطفا دقت کنید.نقل قول:
خب دیگه اینم مقصر خود احمدی هست دیگه . نمیشه خورده گرفت به بنیامین که !!! میخواست کار نکنه . ولی وقتی کار میکنه باید قوی باشه و همون آدم گل یاس باشه و در همون حد بنویسه . تک و توک کار خوبم داشتن این سال ها ولی اینا هم تو همون سطح نبودن . و اینکه میگید ضعیفم شده باشن برا شادمهر خوب میسازن هم باز به نظرم مشخص نیست . هیچ ضمانتی وجود نداره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا چرا میزنی :)))) شما رو نمیگم . کلا این بحث همیشه بوده دیگه خودتونم دیدید . میگن با قدیمیا کار کن همیشه . به نظر من لاری پور هم الان اگه پایین تر از اینا نباشه بالاتر نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بیشتر از شادمهر به امیرفرشباف علاقه داری (sm70)نقل قول:
تمام صحبت های بنده هم در مخالفت با نحوه مدیریت جناب فرشباف می باشد.نقل قول:
اگر ایشون به استعداد تنظیم کننده هاشون اعتماد داره نباید با این نحوه مدیریتی موجب استعداد سوزی بشه.
بیشتر جو اینجا رو دارم میبینم که یه جور سازمان یافته ای بر علیه امیر شکل گرفته و دوست ندارم این جو ادامه پیدا کنه.چون زحمات زیادی کشیده شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حکایت کلمه ناجی برای شادمهر همان حکایت کلمه دیوث در سیاست را داره.نقل قول:
که حضرات واژه دیوث را از دید مثبت ارزیابی کردند.
این واژه بار منفی داره و استفاده از آن اصلا به صلاح نبود.
به اون کسی که نوشته ناجی لطفا بگید دقتش رو بالا ببره...یه کلمه ای نوشته که شما 3 خط تفسیرش میکنی اینجا/نقل قول:
خب این تفاسیر رو اونجا باید بگه...
ما ترتیب اثر دادیم و اون واژه سریعا ادیت شد.من با ادامه دادن این بحث مشکل دارم.نظر شخصی یه ادمین رو که بعدا هم ادیت کرده تعمیم ندین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
اگر زحماتشان در راه درست بوده باشه جای نگرانی وجود نداره ولی اگر به اصطلاح عام دوستی خاله خرسه بوده باشه که دیگه این تازه شروع ماجراست...نقل قول:
البته بنا به فرموده خودتان باید تا شنبه صبر کنیم و بعدا ببینیم حرف ها و نظرات چه کسی درست بوده.
استاد فرشباف نیومدن جناب استاد ؟
یارو اومده میگه من و تو آفت هستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود آفت اینو میگه(sm2)
چه پیچیده هست . پس با این اوصاف باید منتظر نسخه فیزیکی باشیم که یکی بخره و اپ کنه ؟ نسخه فیزیکی هم که میگن تو ایران فعلا قرار نیست توزیع شه !!!نقل قول: