این اریانا گرانده واقعا بدون ارایش هیچ گهی نیست تو کلیپاشم فقط پر و پا و کو ن میندازه بیرون واسه جذب کردن قشره ج.قی
صدا هم که صفر فقط عربده و جیغ میزنه
نمایش نسخه قابل چاپ
این اریانا گرانده واقعا بدون ارایش هیچ گهی نیست تو کلیپاشم فقط پر و پا و کو ن میندازه بیرون واسه جذب کردن قشره ج.قی
صدا هم که صفر فقط عربده و جیغ میزنه
این مافیای موزیک امریکا واقعا چه میکنه ها
خیلی دخترای دیگه هستن که صدبرابر بهتر از امثال اریانا ***.ده هستن ولی نه معروفن نه شناخته شده
مثل قضیه هارلی واینستین تو هالیوود که دخترا بهش میدادن و معروف میشدن این گرانده هم داره به مافیای موزیک میده خوبم میده(sm2)
فقط گروه اریان
116m(sm138)
یه دختره جوون هرچقدرم خفن باشه اخرش به پای یه میلفه خفن نمیرسه(sm2) میوه رسیدش خوبه(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ام تی وی یه پلی لیست الان داره پخش میکنه به اسم
Totally Uninterrupted Party Hits! Top 100
یعنی دونه به دونه قشنگتر از اون دونه.البته خیلیاشو شنیدم قبلا یا دانلود کردم
تازه الان رسیده 63
اشترم باید با تامین اجتماعی رایزنی کنی سیستم ثبت نام رو متصل کنی به دیتابیسشون و موقع ثبت نام کد ملی بخواد سیستم.هرکی زیره 20 بودو ثبت نام نکنه اخه چه وضعشه عامو این بچه مچه ها کین میان اخمت پخمت کیلو چند(sm2)
گنگنم استایل شماره 59
موزیک به این خفنی چه رده تخمی اورد
پل واکر مرحوم نمیشد و فیلم بعدش اکران نمیشد عمرا رکورده یوتیوب این کلیپ تا 100 سال دیگه هم نمیشکست
(sm50)
شاهین مهدور الدم (!) چرا کار جدید نمیده (sm172)
آهنگ جدید چاوشی چی شد پس؟
سایت خیلی خلوته چی شده؟
پایین تنه سماور (sm2) شیر طلا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هاله نور تا سایه ی دراکولا (sm120)
صبح همه بخیر
صبح شما هم بخیر مو دلار اِن
(sm120)میدونستم سفارشیه منتهی دیگه نتونستن جلوشو بگیرن
ملِّت هوشیارَ (sm2)
هیراد (sm120)
اولین بار تو دورهمی مدیری صداشو شنیدم یاد بُز افتادم نمیدونم چرا (sm2)یه وکال آهنگین بُزی تو صداش هست که فقط به درد انیمیشن میخوره (sm2)
(sm30)اونو ولش دیشب خواننده هوش باند رو دیدی ؟ یعتی شنیدم یه راست رفتم دستشویی (sm2)یارو بلد نبود حرف بزنه مدیری مونده بود چی ازش بپرسه خیلی پتیاره بود طرفنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلک میرور فصل چهارم اومد (sm118)
پسورد
yourserie.com
سطح سواد و ادعا و مدل حرف زدنو دیدی ؟ (sm209) چرا واقعا چرا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب گفتی دیدم اندرویدش پایین ..
راسی الان یادم اومد چرا بامیلو سفارشام نرسید ..
فوکیدمشون بابا ..
قیافش سوادش شعورش صداش همه مثه گوسفند بود (sm120) خدایا توبَه (sm2)نقل قول:
هردو زده ارسال شد 4 روزه نرسید دستم فوکیدمشون ..
الی دیوس پسره 24 سال بیشتنر سن نداره انتظار داری چه شیزی از جیبش درآد ..
من شاعرم ، بسکتبال شعر من است (sm74) روحش شاد ...
این خطرو گاو هادی گاوه رو بگید آواتار فوکی نزارن بابا من با استرس باس بیام فروم بعضی مواقع ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]You have pending friend requests from
(sm2)
می آیند همه ما را می برند (sm2)
اعمق استرش تو چه ربطی به آواتار من داره فوکی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه نخور گاو الان عوض کردی ..
اون که مال 2 روز پیش بود بز اونه خودمم میخو.استم بردارم بعدا (sm2)
نمیدونم چرا یاد فیلم عقابها افتادم (sm2)افکار تخیلی 40 سال قبل (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس با اون عکسا که نمیتونی آب ملتو درآری ..
آبم روت بابا ..
یه کاری میکنی سینجول
برو شاتل لند خراب شده یه فایلی رو بزار آپ ببین تا 10 درصد میره و ارور نده
الان 3 روزه میخوام آپ کنم نمیشه