یاد کلاکه افتادم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یاد کلاکه افتادم (sm120)
اخه دیگه خیلی اشتباه گرفته بود گفتم یه یاداوری بکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفارش دادم امین اگه بد بود موهاتو میکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه خودمم بود همینو میگفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی فکر کنم گفته بود هدفونش از این ارزوناست تو مترو میفروشن (sm120)
چه زود؟؟ از کجا؟؟(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند مدل داشتا همرُ دیدی؟؟ مشکیش ارزون تر بود و نقره و طلاییش گرون تره (sm120)
شوخی کردم میخواستم ببینم تا چقدر مطمئنی(sm120)دیجی کالا داره..حالا اون چند مدلو بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود شد(sm118)(sm120)
درود بر تو (sm118)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز هماهنگ میکنیم باهم ببینیمش و بعد هم هم اندیشی (sm111)(sm120)
یه شوک خفیف بهم وارد شدا (sm120)نقل قول:
یه نگاه باید بندازم اطلاعاتمُ به روز کنم تا بهت بگم (sm120)
خیر ببینی پسرم..فقط تا شب بهم برسون میخوام برم مسافرت هدفون ندارم تو راه(sm93)(sm174)نقل قول: