حتما حتما (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حتما حتما (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بیکران بر تو(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم عجب لینک بادوامی بود.(sm120) بعد این همه روز آخ نگفت.(sm120) بدون قطعی تموم شد.(sm118)
بیاور نیک و بد را جمع
منها کردنش با من (sm50)
من قشنگ یادمه تابستون بود همین پُست رو زدی (sm2)نقل قول:
هنوز نگرفتی ؟ (sm120)
یادته داش ملی چه روزگاری خوبی بود (sm172) همه با رفیق و دوست ، دست تو دست هم ، در کنار هم (sm172) تاپیک جام جهانی و پارو ... (sm172) تا اینکه ...
اما عجب تابستونی بودا (sm120) دوران جهالیت دوم به خوبی به پایان رسید برای من (sm120)
تو هم رفتی تو کار شعر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط این تاپیک همینو کم داشت (sm2)
بچه ها کی از لپ تاپ سردرمیاره ؟
اینجا کمتر از مهندس نداریم بپرس تا نرفتم ادامه ی خواب (sm120)
باع (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من چمه ؟(sm120)
خیلی شعر خوبی داره لامصب اگه میومد تو آلبوم خیلی خوب میشد (sm50)
آزاده نامداری بدون آریش چقدر تخمیه (sm70)
(acer) مدل : Extensa 5620z به نظرتون این لپتاپ خوبه ؟