فقط 3 روز؟! (sm25) شیر تو این سربازی... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط 3 روز؟! (sm25) شیر تو این سربازی... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
Adele - Million Years Ago (sm50)
مثل سیگارِ نصفه افتادم
در جهانی که پمپ بنزین بود ... (sm50)
ما که سیگاری شدیم (sm50) بین همه سیگاراییم که کشیدم از کنت آبی خیلی خوشم اومد ولی حس میکنم توی همین 3 4ماه معتاد شدم :| همین الان که نشستم نسخم! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وینستون قرمز بکشنقل قول:
قهرمان المپیک اون دوره رو تو مرحله قبلی حذف کرد .. یعنی میشه طلا بگیره(sm173)
یه خدافظی میکردی دست کم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه متاسفانه! من که دوره کد خوردم... هنوز 2هفتش مونده تا بعدش ببینیم کجا میوفتیم (sm50)
ماییم و می و مٖطرب و این کنج خراب
جان و دل و جام و جامه پر درد شراب ... (sm50)
یهویی شد.. از کسی خدافظی نکردم(sm120)تورو که اینجا داشتم(sm120)نقل قول:
دوره کد دیگه چیه؟