عذاب وجدان دارم کاش عکس ناخون نمیزاشتم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عذاب وجدان دارم کاش عکس ناخون نمیزاشتم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش خودت نگفتی دلش می خواد یهو (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا آدم دلش خیلی چیزا میخواد نباید قهر کنه که (sm172)نقل قول:
اخه حرفای زشت زشت میزنید شما (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل اینکه جای من اینجا نیست (sm172)
احسان روح لطیفی داره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر کنسرت خواجه امیری ؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
سوء تفاهم شد (sm54)نقل قول:
وقتی ادمین محترم گفت بمون پس میمونم (sm132)نقل قول:
ولی اگه بازم از اون حرفا بزنید میرم ..... (sm98)
مطمئنم بر میگرده (sm174)نقل قول:
احسان اگه اینو میخونی باید بت بگم که : کل اشتباهات زندگی سو ء تفاهمه . برگرد خونه ( باران )(sm120)