چشمای تو قشتگ بود .. (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
چشمای تو قشتگ بود .. (sm81)
وا میشه برا منو ..
عجایب جهان ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضعیفتره ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لینک چه ربطی به کامنت من داره من دارم طراحیو میگم
وارد تلگرام نمیتونم بشم واسه من ف.تره (sm178)
امروز آخرین روز از سال 2017 میلادیه .سال جدید شمسی که برامون چیزی نداشت امیدوارم سال جدید میلادی شروع شادی ها و خوشی ها باشه برای همه (sm127)
(sm2)
(sm172)
مدیرعامل تلگرام:مقامات در ایران مشغول محدودسازی دسترسی به تلگرام برای کاربران هستند.
وی علت این کاررا امتناع تلگرام ازحذف یک کانال سیاسی عنوان کرده است.
معاون سیاسی وزیر کشور در نشست خبری:
طبیعی است وقتی اختلالی در نظم عمومی ایجاد شود دولت به شکل مقطعی، دست به محدودیت شبکههای اجتماعی بزند
(sm89)
گوه تو همتون شیجو دروغ میگه بیبین فیلمو تو فقط ..
درس نخوندم آبم رو همتون ..
(sm2)این ویدئو رو که دادم همی الان این کاناله گذاش ..
به کامِ دل نرسیدیم ..
و جان ب حَلق رسید .. !!!!
حسن امشب تی وی ..
تولد فرگوسنه مثلا ..
تلگرام دسکتاپ هم شیلتر شد
بعد از 2 روز موزن دوباره شهاب اکبری رو فالو کرد(sm2)
کاری که عرزشی ها توی مشهد کردن(sm2)
ساعت چند کدوم شبکه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه یک بعد از اخبار 9نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب میبینم تل من قط شده فـیلتر شده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم کسخله بابا جدی نگیرید ..
راس راسکی تل قط شده من انقد نتم قطی داره نمیدونم راسه یا دخاتوعه ..
فوک تو این مملکت ..
مملکت مملکت خودمان است خودمان هم باید بفوکیم توش شی ببخشید آبادش کنیم ..
اندکی صبر
(sm2)تتلو باز ادای موزنو درآورد ..
زیپش کردم اسمشم عوض کردم در حال آپنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقلید صدای حسن شماعی زاده هم هه ..
(sm2)
اینو ..
صدای حسن شماعی رو خوب درآورد .. (sm59)
دانلود شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
رقیب جدی تلگرام پیدا شد
GAP V3
گویا گیرآوردن الان پست زدن(sm120)