اوکی اگه اینجا بودی یادآوری میکنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم میرینه به حق پنج تن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اوکی اگه اینجا بودی یادآوری میکنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم میرینه به حق پنج تن (sm2)
ایول ایول ...... منم همین مدلو (البته قدیمیشو که شکلش فرق میکرد) داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی چیز سگ جونی بود
آلبوم کاوه چقدر خوب و حرفه ای هست ، هر روز که گوش میدم بیشتر و بهتر باهاش ارتباط میگیرم (sm19)
دمت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلت نیاد!! دیوث(sm120) قهرمان اروپا و قهرمان المپیک رو حذف کرد.. انشالله طلا میگیره.. نگرفت به مدالم راضی هستیم(sm120)
برو بده دیوث.. هر روز میاد ی کامنت میده با همین مضمون و جمله های متفاوت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای پفیوز به نکته طریفی اشاره نمودی (sm2)ولی به هرحال آلبوم خیلی قوی و عالی میباشد (sm70) اینم یه جمله متفاوت با همون مضمون (sm2)نقل قول:
کریستی در هوایت بیقرارم بیقرارم بیقرار ... (sm81)
یعنی قویتر از حاجیلیتو (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"این بود زندگی " قوی ترین موسیقی بود که من تو این چند سال شنیدم (sm50)
هنوز نرسیدم بگوشم.. انشالله نریده باشه(sm120)نقل قول:
یکی دوتا کار در حد برگرد هم بده من راضیم(sm2)