ای یار غلت کردی یار دگر کردی (sm50)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ای یار غلت کردی یار دگر کردی (sm50)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این طرح همه مشترکانی که از بستههای اینترنت نوترینو استفاده میکنند، میتوانند از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح از ترافیک نامحدود رایگان بهرهمند شوند.
(sm120)این طرح برای من سوخت من تازه 7 پا میشم (sm19)شاتل
(sm120) خدایا سالم برسه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
برو بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم فعاله ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یستردی
برو شاتل لند (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ftp بزن
مگه تو آپلود رایگانم داشتی . الان اگه مشکلت اپلوده برو شاتل یه تست بکنه برا من رایگانه .
بعد اپ شد لینکشو پاک می کنی ..
من دیشب 600 مگ زدم اپ کرد
صدا پر ندا پر هدا پر خدا پر پر (sm50)
تک خوری میکنید بدید مام بیزنیم ..
فونت موزیک باران روی کروم خیلی شخمیه
رضا بی اینم همون مبحثی که برا دیجی کالا گفتی redis فلان ..
با این روش به روش سنتی ولیدیشن بگید گوه توش .. :l
انگار اسپاگتی کد زده
گوه تو درس ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبخت ادیتوری دارم هر کی میاد میبینه میگه ویژوال استدیو اینارو از کیون ممر داشت ما نمیدونستیم .. :l
لامصب 8k رو h.264 AVC خوب ساپورت نمیشه ..
HEVC تا 300 فریم میره لاشی ..
مبحث استریم این ترم ارائه م بود ..
سینجول(sm111)
شیشیه تو ره ..
هیچ(sm120)
به کی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز بی تلبیت شدم (sm25) حسین تو مرا منحرف کرده ای مردک خجالت بکش سی ساله (sm2)
نشِستِه صبونشم خولده پسرم سلطون آ باریکلا (sm19)(sm2)
روزنامه حسن چاخانشون(sm120)
از آنجایی که مسئولان این روزها ترجیح میدهند در پیت حلبی حرف بزنند اما در رادیو و تلویزیون حرف نزنند، خودش نشان از وضعیت این سازمان دوستداشتنی و تو دل برو دارد(sm120)
همه از کار افتادن(sm178)
آواتار الی (sm2)
این کاوه نمیخاد البوم بده ...؟(sm3)(sm50)
از اینجا میروم،اینجا کسی آیینه باور نیست
که دارد آسمانش سنگ میبارد ،زمینش گَرد (sm50)
یک وجب دوری برای عاشقان یعنی عذاب(sm50)
وای از آن روزی که عاشق رد شود آب از سرش(sm74)
بارون میاد شر شر (sm120)
البته جر جر (sm2)