من میگم 10 مگ این میگه 200 کیلوبایت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من میگم 10 مگ این میگه 200 کیلوبایت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه دان ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم شرکت؟؟ محدودیت حجمی ؟؟؟ قیمت؟؟ پهنای باند؟؟؟نقل قول:
باهوش اونکه دائمه مهمتره یا اونکه اندکی بوده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرت مهمتره یا دنیای دون(sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابراط ..512 ...6 ماهه 140 ..فک کنم یه 12 گیگ اینا بم دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت 10 مگ و اینارو باس به گورببریم
(sm70)تا یکماه اندازه کل عمرم خرکیف شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه بعد اون سرعتم 700/800 بود
تازه همین چند روزه اینظوریه(sm25)
اره مخابراتنقل قول:
50 کیلوبایت
مفت به خدا اگر با ون سرعت دانلود شبانه داشته باشی...نقل قول:
تو روز سرعت دانلودت چقدره؟؟