نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) خو دیوس با اینکه پستای فیس بوک منو لایک میزد این ولی ازش خوشم نمیاد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) خو دیوس با اینکه پستای فیس بوک منو لایک میزد این ولی ازش خوشم نمیاد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو منم خوشم نمیاد قبلا از چیز شادی بالا میرفت همش میگفت حضرت شادمهر حضرت شادمهر سر همین قضیه منو بلاک کرد تو فیسبوک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اون زمان که اینو گف درجا ریدم بهش سر آهنگ معروف بود ..
اگه اون پایینی داری میبینی بیا بخورش ..
آقا هادی رفتم سرچ کردم این دو تا مانیتور رو پیدا کردم نظرت در موردشون چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها دمت گرم ! دقیقا شب انتشار آهنگ معروف بود منم ریدم بهش بلاکم کرد ! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
هادی غول کامپیوتری مجمع شده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط heojoon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این رقص سماعش بهتره (sm132)
پست آخرمو یه بار دیگه بخون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا بحث یه فعل خاص نیست.
دیوونه میکنه با نمیکنه.میکنه که مشترکه رو بزار کنار میمونه نه و نِ که با هم هماهنگن.
اما او رفت با نرفت رفت رو بزار کنار میمونه او و نَ که هماهنگ نیستن.
اوکی؟(sm120)
اون مانیتور lg رو من دوس دارم ..
سینجول تو گروه یه ویس گذاشتن گفتن یتیکه از راک
پس دیگه کردنت واجب شد (sm2) بخواب تا بیام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم این دوبار ..
ادم باش دیوث اصلا من به نشانه اعتراض رفتم بخوابم خدارو چی دیدی شاید خواب تورو دیدمنقل قول:
(sm178)
این چیه بابا خیلی دیگه باریک و عریضه بدرد نمیخوره ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط heojoon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این ایسوس خوبه همین مدل ولی ips باشه
ببین من اینو دارم
اینم 23 اینچ از همین مدل
سرت پتیکه بینِم زلفانت (sm50)
الی الان تو خوابه(sm81)
ریدم تو اون سلیقه تنقل قول:
(sm2)
دیوانه هم نندیشد آن کاندر دل اندیشیده ام (sm50)
پس چی فک کردی ! یه عمر تو این کار بزرگ شدم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام اگه خواستی سیتم ببندی به من بگو تا یه سیستم برات معرفی کنم تا آخر عمر برات کار کنه (sm120)
پولش برسه حتما (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکند لو بدهی اسم مرا زیر کتک . . . (sm50)
مهدی موسوی - شاهین - 1414 - محرمانه
نامجو فردا ساعت چند میاد؟
احتمالا فردا آلبوم " محسن نامجو " منتشر نمیشه !
میره برای یک شنبه ! به خاطر اختلاف زمانی تهران و نیویورک و جشن انتشار آلبوم !
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر برنامه ی " قدغن ها " از " شهیار قنبری " تموم شده یا ادامه داره !؟
از کجا پخش میشه !؟ وب سایتش !؟
این دوست مون از کجا می دونه !؟ (sm77)
بذار برم فیس پوک " محسن نامجو " رو به بینم . . . (sm155)
آخرین خبر که حدود یک ساعت پیش روی صفحه ی " طرف داران " محسن نامجو در فیس بوک قرار گرفت . . .
وب سایت رسمی " محسن نامجو " هم از دست رس خارج شده . . .
آها گرفتم...منظورت کلمه ماقبلشه... این که بعله درسته... ولی من میگم فقط خودِ یک فعل رو میشه با منفی کردنش قافیه حساب کرد؟! که با این تعریفی که دادی پس درست نیست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی الان اینجا مثلا این بیت از آذر:
دلشوره دارم نازنین، دلشوره، می فهمی؟
شاعر نبودی حالِ شاعر را نمی فهمی...
اینجا فقط کلمهِ "فهمی" با گرفتن "می" و "نمی" قافیه شده...
منظورم اینه... این قافیه تو کتابی چیزی از اهل فن چنین قافیه ای رو درست میدونن یا نه...
آرمین هستی؟! (sm19)(sm120)
بابا صابر بیخیال این نامجو شو توروخدا (sm9)
حالا همون یکشنبه میاد گوش میدی دیگه این همه جار و جنجال نداره که تو راه انداختی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
سریع بدو پشت انجمن ! (sm2)
شیلترشکنت نسخه جدیده ؟ سرعتش خوبه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاییده شدم این پدرسگا کریو رو وصل نمیکنن (sm3)
مـــــــــرگـــــــــــــ ــ بــــــــــــر آمریــــــــــــــکا
مـــــــــرگـــــــــــــ ــ بــــــــــــر اسرائیـــــــــل
(sm2)
نقل قول:
والا فکر کنم آخرین نسخه باشه . . .
بدک نیست ولی به کریو نمی رسه !!!
می خوای برات آپلودش کنم !؟
آره شاید ازین هات اسپات بهتر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من هات فلان ندارم ! برام آپلود کن !
منم الان می رم توی کارش . . .