اون گفت که به شما بگم
نمایش نسخه قابل چاپ
اون گفت که به شما بگم
ابر و باران و من و
یار ستاده به وداع
من جدا گریه کنان،
ابر جدا،
یار جدا ... (sm50)
ببین من با کیفیت بالا بدون تگ میخوام حالا هر فیلمی بود .. بسم الله شروع کن بینم چه مکنی(sm2)
(sm90) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
شب جمعست میخوام آواز بخونم
میخوام امشب به یاده تو بمونوم
بشینوم عکستو تا صبح ببینم (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی جان میگم اگر طرف سه یا چندتا یوزر ساخته باشه بایدچکار کنه البوم فلک خرید کنه؟
(sm120)هادی حواست اینجاس نمیای تلگرام
- (sm120)
عشق من میلیک.
سلطان امید میلیک.
نفس همه میلیک.
سالار همه میلیک.(sm127)
میثم جان قهری(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرشید تو که با از ما بهترون میپری (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاجی توجه می نمویی که از وقتی منو شناختی چندبار بن شدم؟
اونوقت از من ملت انتظار الکی دارن میترسم حتی دیگه تایپ کنم(sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)(sm127)(sm2)
(sm30)(sm50)(sm127)
بهم روحیه دادی دمت گرم
اگر من یوزر دوتا یا چندتا ساخته باشم باید چکار کنم
بقیه اش حذف کنم یا اصلاحش کنم کسی اطلاعی داره
برام پیش اومده؟
برام خیییییلی مهمه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا اکانتِ آپلود بوی نه خریدم !
فقط با ایمیل ثبت نام کردم .
از امیر به پرسی بهتر می دونه .
ممنونم نوکرتم انشاالله درست میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا شوخی کردم اینو نفرستی یه وقت امیر تا چهل شبانه روز بهت میخنده (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
بدونه شوخی تو فقط به یه چیز نیاز داری فرشید زمان وسلام نری یه وقت اون چیز شعری که من بالا نوشتم را بفرستی بدبختمون کنی (sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(s m30)(sm30)
الان تا صبح بهت میخنده واقعا مشخص نبود نوع نوشتاری نامه حالت طنز داشت؟(sm2)(sm2)(sm2)
الان چه خاک برسری بریزم بگو دیگه بدبخت شدمنقل قول:
صصصصصصصص صبر کن حولم نکن (sm2)(sm2)نقل قول:
اتفاقی نیوفتاده تو فقط یه نامه رسمی دادی به دست امیر همین (sm93)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غمگین مثل پدری که سهام عدالت به او تعلق نگرفته(sm50)
چی سکوتی (sm50)
صدای زوزه گرگ از کناره راهن به گوش میرسه پنجره را هم بازم کردم چه هوایی(sm50)
کلا چ بر سر این انجمن اومده!!!!!
ی زمانی یکی تاپیکی ایجاد می کرد کلی بازدید داشت کلی تشکر می زدن اما الان خیلی خلوته و سوت و کورره و ادم دلش تنگ می شه واسه اون موقع ها(sm50)
هادی هستی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان هم با اون زمان فرقی نمیکنه آدم ها تغییر کردن ساسان اون روز یه شیخه کنار تاکسی بغل دسته من نشسته بود من هم 30 روزی میشد سلمونی نرفته بودم ریشم بلند شده بود فکر کرد من هم همجنس خودشون هستم رو کرد بهم گفت زمونه خرابی شده گفتم زمونه ای خوبی بود شما شخم زدید بهش رفت(sm50).
کرایه ات را 5 برابر میدم همین الان از تاکسی پیاده شو به راننده گفت آقا پیاده میشم این هم کرایه ما دو نفر این جَوون هم با منه.
شیشه را دادم پایین گفتم دوزاری انقدر ازمون خوردی که 3 تومن پیشش مثل قطره در مقابل اقیانوسه(sm50)
میثم این اصل یا نه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویو هستش؟ اگر ویو هستش نوچ نیست اصل نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ببین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فلک هستش
اصل نیست ?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرِ من اصلی یِ !
چون هیچ جا فرکانس ها چیده نه شدن !
احتمالا موسیقی یِ چند تا ساز و آواز بیش تر نیست که مثله عکسِ میثم حجم نه داره ! ولی اصلی یِ .
رامی جان دقیق دقیقش را نمیدنم تخصصی هستش.
بستگی به قدیمی بودن موزیک هم داره البته به عنوان مثال این الان فلک یاور همیشه مومن داریوش هستش
با EZ CD
صابر تلاوت 1 شجریان هستش ریپ از خود دیسک ویو هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خب !؟
دقیقا نمیدون اون خطی که روی فرکانس 16 kHz رفته چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نمی دونم اون خط چیه .
ولی روی خیلی از آلبومای ایرانی این خط رو دیدم .
کاورهاش را هم دادم صابر ولی میخوام بدونم تو به غیر از فتوشاب با چه نرم افزار دیگه کاورها را ادیت میکنی صبر کن الان کاورها را میفرستم خصوصی برات خودت ببینینقل قول:
نقل قول:
منم کاورام مثله تو میشن !
من اصلا ادیت نمی کنم !
امیر معجزه می کنه !!!
(sm2)
رامی فیلمِ گلِ سرخ رو که دی شب ردیفش کردی توی این تاپیک بذار تا باقی یِ دوستان هم یه حالی بکنن . (sm10)