این من و تو دیوث این فیلما رو از کجا میاره (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این من و تو دیوث این فیلما رو از کجا میاره (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانش آموز :
نمیخوام . دانشگاه . همراه اول . ایرانسل . میرم . نمیگم
(sm2)معلم صابر :
چون گلابی ها . طرز صحیح نوشتن : نه می خوام . دانش گاه . هم راه اول . ایران سل . می رم . نه می گم
(sm2)
دلم میخواد گریه کنم. برای قتل عام گل(sm172)
می بینی چطور یه عالمه حرف تو این جمله ها خلاصه میشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایهام داره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی میشه فردا سهام عدالت بریزن تو حسابمون (sm196)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث از کجا گیر آوردی !؟ (sm51)
نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
امید ها رکورد کرده برام شات فرستاد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]