هیشکی نمیدونه چه حالی دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دنیای رو به زوالی دارم... (sm178)(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
هیشکی نمیدونه چه حالی دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دنیای رو به زوالی دارم... (sm178)(sm178)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسینکم شمشیر تو ک.ون شاتل... (sm178)
وینستون ابی کشیدم... امتحان میکنم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظرم شروع بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاس لاو(sm19)
اخه اینجام صدات در نیومد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دوره اموزشی دیگه به حسابی تخصصی! (sm98) به من دوره کد نقشه برداری خورد! (sm3)
نگو نگو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خونم...
کلا ادمی هستم که تو زمین بازی حرفامو میزنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه که.. ی جای خوب میفتی عوضش (sm10)
فعلا که هرکی به ما میرسه میگه حالا میری یگان تازه میفهمی اوضاع چقد خرابه ولی به نظر من کاملا همه چی به فرمانده بستگی داره که خوش اخلاق باشه یا دیوس (sm98)نقل قول:
پاشو برو 2و نیمِ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6-3 جلو بود 8-6 عقب افتاد(sm81)