(sm178) چه شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm178) چه شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم فک میکنم که من چطور باید تحمل کنم این دیوثای خشک مغزو... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتم ایران جماعت فقط... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از هیچی شانس ندارم... (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا طرف کل ایران نه اسمشو تا الان شنیدن نه اصن میدونم ورزشش چجوریه.. با اون امکانات شخمی تا اینجا رسیده... خودش کلی ارزش داره.. تا چند سال پیش تو اسیا هم مدال نمیاوردن همین بشر 2 سال پیش ی نقره اسیایی گرفت + ی نقره جهان ... دمش گرم به هر حالنقل قول:
سیگار میکشی و تنت زیرِ زیرپوش سفیدِ توری ات شناور است(sm50)
(sm81)
توام مث منی .. البته بهتر از منی من دیگه آخرشم (sm50)نقل قول:
نگران نباش درست میشه عزیزم (sm10)
(sm242)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)سرباز وطن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح بخیر (sm2)