دیدی میلاد گدا بازی دراوردی اینجوری شد(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیدی میلاد گدا بازی دراوردی اینجوری شد(sm59)
ولی لوکا و بنزما خیلی خوب بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لوکا تا دقیقه 70 که اماده بود تیم عالی بود ولی معلومه 90 دقیقه نیست (sm70)
لاشی نمیخواد بحث کنی(sm120)با کسایی که منطق ندارن بحث نکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کورتوا و نویر و دخیا چه گلایی خوردن (sm98)اگه ایکر این گلا رو میخورد تا یه هفته فقط بحث نیمکت نشینیش مطرح بود فرق فشار تو رئال با بقیه باشگاه ها اینجا مشخص میشه(sm120)
گل دوم په په دیوث تکل نزد وگرنه گل نمیخوردیم(sm120)
آخرین لحظه اشتباه کردم گفتم واسه ما دعا کن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم به اون خوبی رو به فنادادی سقه سیاه (sm120)
مارسلو از همه بهتر بود(sm120)تعجب کردم از بازیش هم مسی رو بست هم نفوذ کرد هم نذاشت دنی الوز یه نفوذم بکنه سر سوک مغزی په په باختیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
tanQ
مگه قرار نبود سهم منو بدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نیمگفتم میبره
میباخت ها(sm2)
همه دنیا اشتباه میکنن جز بارسایی ها (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی رو دوگل راموس مقصر بودا (sm120)
(sm50)
اندازه پنج تومن دعا کردم اگه مثل سجاد پنجاه یورو میدادی الان برده بودین(sm59)نقل قول: