یا میرسه به ناله یا ریتمیک میشه که در هر دو صورت نتیجه ای در پی ندارد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یا میرسه به ناله یا ریتمیک میشه که در هر دو صورت نتیجه ای در پی ندارد (sm120)
(sm120)
مرجان محتشم مهمان دورهمی امشب است (sm178)
اره خب لیور قطعا درامد بالایی داره و قدرت هزینه کردن رو هم داره ولی خب همیشه دیدیم هیچوقت اینکارو نمیکنه اونم وقتی بخواد فقط از سود خود باشگاه خرج کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظور من اینه مثلا نمیاد 120 تا از درامد خود باشگاه رو بده یه بازیکن ستاره جذب کنه ... عملا جذب ستاره و نگه داشتنش بدون رقابت تو بالای جدول و اروپا خیلی سخته ...
جدای از اینا من خودم اعتقاد دارم بازیکنی که میخواد بره بهتره بره , نیمار هم میخواست بره و رفت ... کلا دوست ندارم به شخصه بازیکنی که دلش با تیم نیست بمونه ...
البته قطعا سیاستهای باشگاه مهمه و قرارم نیست هر بازیکنی گفت میخوام برم به راحتی بهش اجازه خروج بدن این کاملا قابل درکه
خانم کوچیگ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بازیهای بارسا دیگه احتمالا پخش نشه (sm209) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منچستر سیتی دیشب چکار کرد آرمین
مگه دیشب بازی داشت ؟ من ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جام اتحادیه بود دیشب بازی چلسی و آرسنال بود که صفر صفر شد منچستر نمیدونم چکار کرد
سود چیه.. کلا دو ساله فروششون از خرید بیشتر بوده... امسالم همون اول فصل مدیرا گفتن بالای 100 تا هزینه میکنیم ..قبل قضیه کوتی... ولی کلوپ سوزنش رو فندک و کیتا گیر کرده بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیتی دیشب بازی نداشته که (sm209)نقل قول:
ولی به نظر من شما و کلوپ باید شخصیت باشگاهیتون رو با نفروختن صلاح به رئال مادرید نشون بدید (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه دیشب بازی چلسی و آرسنال بوده گفتم اونا دیروز بازی کردند پس کی بازی میکنن منتظر حذفش باشیم (sm120)
سیتی صعود کرده از این مرحله زیاد منتظر نباش (sm120)نقل قول:
روز یکشنبه چه بازی بشه لیورپول و منچستر سیتی ساعت 7.30 شب چی بشه لیورپول شکستش بده همش برده این دفعه را بباز دیگه (sm173)(sm118)
هنوز مونده بازی ها رفت و برگشت هستش برگشت مونده منچستر ببره میره فینال یا با چلسی روبرو میشه یا آرسنال . مچستر حذف بشو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
دیشب واسکز دو تا گل زده (sm127)
من تیم دومم رئال.. ولی اگه صلاح رو بگیرن.. متنفر خواهم شد از رئال(sm2)نقل قول:
(sm19)(sm2)نقل قول:
این یه آهنگ دیگس ! فرق داره
خیلی باریک بینی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اخه تیتر زده بود با شعری از مولانا
شعر مفتی گیرمیاره هی میخونه.. خوشش اومده از این شعر مفتیا(sm2)
نه احتمالا شعر حسین صفاس
صفا باشه خوبه(sm120)
تا دقایق دیگه
نه از عمو زنجیر بافهنقل قول:
ها؟(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من نمیرسم باس برم ..
اومدم از فرمایشاتم براتون میگم ..
گوه تو پخش موزن چه موقع آهنگ دادنه مردک ..
اومد ..
شیش دقه شه خبره ..
حسین پناهی ..
یادش بخیر ..
دیوونه کیه عاقل کیه !?؟!
ولِِِِِِِِِِِِِِِِِشششش .. (sm50)