(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تیزر شخمیه
آه من از تو هی مزنیدش
آن من از تو هی مبریدش
شام من از تو
نان من از تو
مثل ندارد باغ امیدش
واقعاً تبریک میگم (sm2)
شعر حضرت مولانا تشریف داره خنده نداره (sm25)
ترکونده شعر رو با این لحن خوندن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی حافظ هم شعر چرت دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله صد در صد به گل آفتابگردون نمیرسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا همه چیم از تو ، شرتمم در میارم کاریش نداشته باشین (sm2) مولانا جون دمت گرم (sm2)
شعر مشکلی نداره چه جور خوندش مشکل داره (sm120)نقل قول:
(sm2)اون زمان چاوشی هنوز وجود داخلی و خارجی نداشتهنقل قول: