به بازی دانلود کردم ولفنشتاین 50 گیگ بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به بازی دانلود کردم ولفنشتاین 50 گیگ بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ده مگابیت اگه منظورته. الان داره واگذار میشه ، اما اگه ده مگابایت منظورته .. شاید (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت 10 مگ نبود ، 512 نامحدود بود(sm2)شیر باز شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت 10 مگ بر ثانیه (sm77)همرمان 4/5 فایل با سعت 2/ خورده ای دان میشد (sm77)
این دوستم هم تهران
نتم مخابرات 2 مگ .. حجمی نیس نا محدوده ... نهایت سرعت در تمام ساعات شبانه روز 240kbps کمترین سرعت ثبت شده 170kbps(sm54)
ماهی 73
Estimated Usage 366.32 since 46 days ago
جواد jpalpha هم مخابرات بندرعباس داشت سرعتش همش 700 بود پُز میداد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که الان تو داری تحمل میکنی 1 عمره بنده دارم تحمل میکنم (sm70)
اون یکماه واسه من 100 مگابایت بود (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)غم آخرت باشه داداشنقل قول:
ملت چه امکاناتی دارن (sm50)
360 گیگ تو 50 روز.....
شب و روز یکیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک بازار گرمی و مشتری جمع کنی حسابینقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]