بازی تورینو -بیلبائو یه نفری میگن بیلبائو رو حذف کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی تورینو -بیلبائو یه نفری میگن بیلبائو رو حذف کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اشتها هم هستی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ریش داره موهای قهوه ای ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث سر ...ن ممر به ویدئو تصویرش ایراد داشت (sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این جا به بعد
الی اصرار ممر انکار
قیافه الی دیدن داشت اونجا (sm70)
چطوری تو؟ (sm127)نقل قول:
ایشالا گلم (sm70)
فدات داداشم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدت طولانیه درگیرم
تقریبا 6 ماهی هست
یه سری از بچه ها میدونن
دلم براتون تنگیده بود (sm74)
گفتم یه سلامی کنم (sm127)
یه وقت خرجت زیاد نشه جوابو اینجا دادی اب از لب و لوچش راه افتاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی خواست تو رو دعوت کنه چه تحویل میگیره خودشو (sm70)نقل قول:
میدم حسین بخورتت غلط کردی من نباشم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین (sm74)نقل قول:
وثوق (sm50)(sm81)
دلم براش یه ذره شده
گوشیم ترکید شماره ها پاک شدن
کسی شماره شو داره بفرسته (sm172)