مگه نیمار درخشش داشت(sm29)
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه نیمار درخشش داشت(sm29)
یه سالیه (sm2)
هر قسمت باید منتظر یه غول بودی (sm70) باز فصل اولش قابل تحمل بود ولی دوم خیلی چرت شروع وتموم شد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی احمد و الی که سردمداران سریال تو باران بودن پذیرفتن سریال ریده (sm70)
کلا به شخصه با سریال حال نکردم دیگه هم ادامه نمیدم هر چند بچه ها میگفتن قول دادن فصل سوم قشنگ شه (sm70)
منظورم تفاوت قیمتشونه (sm70)وگرنه پارسال خسه نیمار رو خورد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال اکشن فقط banshee .. عالی از همه لحاظ فوق العاده اکشن و فوق العاده پر از صحنه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
غول کجا بود راس الغول رهبر یه گروه قاتلاس فقط (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل همه این سریالا جوری نیستن که به یاد ادم بمونن جز game of thrones بقیشون همه فقط واسه تفریحی دیدن خوبن
این بین فقط از اونایی که در حال پخشن همین arrow و the walking dead و 24 قشنگن که میشه دید
واسه کمدی هم فقط the big bang theory قشنگه
بقیه سریالا هر تیکه ای که مثلا میخوان هیجان انگیزش کنن کلا بی سر و صدا حتی صدای آهنگ فیلمم نمیاد یهو یه اتفاق میوفته
آهنگ رو شروع میکنن اینم شده فیلمشون
همش کلیشه ایه
حداقل arrow چندتا صحنه داره که معلومه روش کار کردن چه از نظر فیلم برداری چه بقیه موارد
این بین فقط game of thrones هست که واسه خوندن تک تک دیالوگاشونم ادم انگیزه داره بقیه مگه فقط به خاطر اکشنش یا تفریح
بشه نگا کرد
میلاد بزنم دهنت خون بیاد ؟!نقل قول:
من کی گفتم سریالش بده ؟! گفتم نسبت به فصل یک کمی افت داشت که این فصل نویسنده ها قوی تر کار کردن
متاسفانه سلیقت به مسموم ما رفته (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینو گفتم دیگه (sm2)من فصل دو رو اصلا خوشم نیومد خیلی چرت شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو از کجا پیدات شد (sm120)