[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm27)
ولش(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب کارِ تمیزی ... (sm50)(sm172)
گوه توش ..
کی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه یه عکس از خودش زده بود آوتار ، شبیه شادمهر بود (sm2)زیاد قیافش معلوم نبود تا یه وقت خارجیا نفهمن (sm2) بهش میگفتن شبیه شادمهر شدی میگفت جدی میگی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز بخیر (sm120)
البته مثه اینکه سریعاً آگاه سازی شد (sm2) این یه رکورده (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان یهویی این فیت اومد کاریش نمیشه کرد :
(sm185)من : اِلَکم دلبرکم ، دلبر ِ با نمکم ، چی آوردی سَرَکمو شکسته بالو پَرَکم
منی که اسی یَکم ، توی کاربرا تَکم ، چی شده که اسپمو گذاشتی پای کَلکم
الی : یارمه یار یار ، یارم یارِ یار یار ، یارمه یار یار ، یارم یارِ یار یار
برگرفته از فیت ناهید خانم و شهرام شب پره دلبرکم (sm2)که در اینجا من ناهید هستم و الی شهرام شب پره (sm2)فقط میترسم الی یهو میلفش بزنه بالا چرب کنه منو (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید (sm2)
(sm196)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطوری هم حال احوال کردن نوبره(sm103)(sm120)
- (sm2)
امن ترین پیام رسان ها در سال 2017 :
۱. واتس اپ ( whatsapp)
۲. سیگنال ( Signal)
۳. جی دیتا چت ( G data secure chat)
۴. تلگرام (telegram )
۵. سیراس ( Ceerus)
۶. پرایویت (Pryvate)
۷. فیس بوک مسنجر
البته دیگر تلگرام در ایران امن نیست (sm120)
صوبتای گوهی تخمی بین بهروز و موزن .. ;l
توام که اینجا رو با توالت اشتباه گرفتی (sm56)
هی اجابت مزاج اجابت مزاج اجابت مزاج ..
کسی شعر رو فهمیده توضیح بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا که من همیشه هستم ..
دوما که آره ترسناکم ..
سوما که گوه تو روزهای هفته ..
(sm50) اپدیت فیکس باگ اینتل برا لینوکس اومد ولی برا ویندوز هنوز نیومده (sm2)
رضا شیزی میشناسی فلش رو بدون نصب آنت ویروس ویروس کشی کونه از طریق نت ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتا خودم دیدم سرچ کردی گذاشتی یا کار کردی باهاش میگی ..
سرچه اینا
من معمولا روی لینوکسم چون لینوکس ویروسی نمیشه سر کاری با انتی ویروسا ندارم
الان مال eset داره میره از طریق مرورگر فقط از درایو c میره گوه توش ..
یه فلش فقط میخوام ویروس کشی شه گوه توش ..
جواب زنده بودنم مرگ نبود (sm50)
حمید فرخ نژاد
(sm50)
چقد تنظیم اهنگ خوبه هر جا ملودی بخاطر نوع خاص شعر پناهی کم میاره تنظیم به دادش میرسه یه ریتمی نشون میده اصن فراموش میکنی تو چه قالبی داره میخونه بنوعی موج سواری میکنی همراه میشی با ریتم اهنگ
صدای لامصبو ببین، پرام ریخت
(sm74)
18.5 هم شد نمره آخه گوه توش .. (sm74)
گوه تو ماشین مجازی هایپری وی ..
اومدیم روش اوبونتو نصب کنیم ..
خود ویندوز 10 تو store داره ubuntu رو ..
آهنگ خیلی سر و صدا کرده ..
همه چی خوبه فقط به عمو زنجیربافا می رسه یه جوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]